Çözüldü WindSharp.dll 1173,22 kb/s - 1,48 MB's / 1,48 MB's, 100% Download completed! hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
WindSharp.dll 1173,22 kb/s - 1,48 MB's / 1,48 MB's, 100% Download completed! hatası alıyorum yardım

Luxury life is not my style I love mud
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kardeşim selamlar öncelikle. Bu hata değil bir bildiridir gerekli olan bir dosyayı indirdiğini gösteriyor. Windsharp'ı kapatıp tekrar açtığında düzelmesi lazım. LoL u açmayı unutma leagueoflegens.exe nin açık olması lazım hilenin injectlenmesi için.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bu bir hata değil bütün windsharp.dll lerini indirdikten sonra lole eğitimde giriş yap eğer olmadıysa tekrar aç bu sefer demez çünkü dosyaları indirdi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu bir hata değil bütün windsharp.dll lerini indirdikten sonra lole eğitimde giriş yap eğer olmadıysa tekrar aç bu sefer demez çünkü dosyaları indirdi
Lolü kapatıp açıyorum olmuyor scripti kapatıp açıyorum olmuyor

Kardeşim selamlar öncelikle. Bu hata değil bir bildiridir gerekli olan bir dosyayı indirdiğini gösteriyor. Windsharp'ı kapatıp tekrar açtığında düzelmesi lazım. LoL u açmayı unutma leagueoflegens.exe nin açık olması lazım hilenin injectlenmesi için.
Lol açık oyundayım ama birden bire oldu windsharpı kapatıp açtım ama hayla aynı bildiriyi alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...