naneK
Uzman Üye
Oyundan atıyordu arkadaşlar herhangi bi değişiklik oldu mu düzeldi mi Haberi fikri deniyen varmı aramızda 
Kesin bilgi mi? Kısa sürede çözüleceği yani..oyundan atma sorunu çözüldü ama yetenek kullanmıyor ve farm yapmıyor şuan hile kısa bir sürede sorunu çözecektirler
Bende aynı hatayı alıyordum dün, yaptıklarımı anlatayım; microsoftun sitesinden Netframework tüm sürümlerini yükledim, vcredist programlarının hepsini yükleyip onardım, son olarak adobe flash player yükledim düzeldi. Yaptıklarımın aynını yap düzeleceğine inanıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 52733
ben henüz böyle bir hata alıyorum umarım güncelleme gelince düzelir :/
Bende aynı hatayı alıyordum dün, yaptıklarımı anlatayım; microsoftun sitesinden Netframework tüm sürümlerini yükledim, vcredist programlarının hepsini yükleyip onardım, son olarak adobe flash player yükledim düzeldi. Yaptıklarımın aynını yap düzeleceğine inanıyorum.
fakat şuan hala failed hatası alıyorumYaptıkların yüzünden değil getirdikleri güncelleme sayesinde düzeldi bence xd
farm almıyordu ve combo eksik yapıyordu onarıldı mıYeni oyundan çıktım herhangi bir sorun yoktu. Sanırım düzeltildi.
o sorun dün gece çözüldü. Dünden bugüne bir sorun yaşamadımoyundan atma sorunu çözüldü ama yetenek kullanmıyor ve farm yapmıyor şuan hile kısa bir sürede sorunu çözecektirler