Süper Üye
Son Gelen güncellemeden sonra sc kafayı yedi kite atarken defalarca miss click atıyor.
dediginiz programlar format atarken kurmustum sadece oyun ayarlarından opengl işaretli degil.İyi forumlar muhtemelen bir kaç programınız eksikliğinden oluşuyordur.
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
![]()
Client ayarlarından oyun kısmına girip eski DirectX 9 modunu tercih et seçeneğini tikleyin ve tekrar deneyin yine aynı sorunla karşılaşırsanız %appdata% kısmındaki ws2 dosyasını silin ve tekrar deneyindediginiz programlar format atarken kurmustum sadece oyun ayarlarından opengl işaretli degil.
tamamdır şimdi deniyorum 1 saat sonra dönüş yapacagım.Client ayarlarından oyun kısmına girip eski DirectX 9 modunu tercih et seçeneğini tikleyin ve tekrar deneyin yine aynı sorunla karşılaşırsanız %appdata% kısmındaki ws2 dosyasını silin ve tekrar deneyin