WindSharp Eklenmesi/Düzeltilmesi Gereken Şeyler (Şahsi Fikirlerim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhabalar,uzun zamandır LazySharp kullanıcısıydım ve WindSharp'a geçtiğimde bazı şeyler eksik veya düzeltilmeli gibi hissediyorum.(Script yeni çıktı hataları olabilir sadece şahsi fikrim.)
1)Türkçe bir menü.(Türkçe'ye ayarlanabiliyor fakat 1-2 şey değişiyor.)
2)Hangi heroyu destekleyip desteklemediğine sürekli bakmak sıkıntı oluyor bu yüzden tüm heroları desteklemeli.(Bazı arkadaşların konu olarak yazdığını biliyorum sadece sürekli bakmak bıktırıyor.)
3)Hileyi sürekli maçtan maça sürekli açmaktan sıkılıyoruz.(Sürekli aç sıkılıyoruz,bazen arkadaşlarımızla girdiğimizde sürekli hata verdiği için bekletebiliyoruz.Bu da can sıkıcı.)
4)Bazı delay ayarlarını kendimizin ayarlayabilmesi gerekiyor.
5)Genellikle dodge atarken kafayı yiyiyor mevlana gibi dönüyoruz.(Tüm ayarları denedim Muho configde dahil.Ama dönüyor,titriyor vb..Sürekli k tuşuna basmaktan da yoruldum.)
6)Bazı herolarda comboyu hatalı bir şekilde yapıyor.(İrelia ultisi gibi.)
Bunlar benim şahsi fikirlerim.Hatalarımın çözümleri var ise çözümleri düzgün bir dil ile anlatırsanız sevinirim.Bu konuya ekleme yapmak isterseniz de düzgün bir dil ile ekleme yaparsanız sevinirim.(+1,Aynen,Haklısın,Çözüm bulun adam haklı vb. yorumlar yazmayınız.Spam olarak şikayet ederim.)

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Knk her maç baştan açmamız ban oranını düşürmek için diye biliyorum yani düzeltilebilir bişey değil

simay benim karım lan
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
vladın w sunu da saçma atıyor ve r sini direk atıyor comboları kapatsan bile

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
valla bana sorarsan ben sadece evadeyi bazen açıyorum onun dışında combo falan hepsi kapalı kule menzili benim menzilim ve skillerin ne zaman geleceği gözüksün yeter

Üye
5 HİZMET YILI
bence komboları falan çok iyi değil fakat sadece dodge için kullanılırsa gayet güzel ben öyle kullanıyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kanka çok doğru yapılabilir ama banlanma olasılığını daha fazla arttırabilir o yüzden pek sıcak bakacaklarını sanmam

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben hileyi bazen açıyorum onun için bana fark edmez dsadsadw

Üye
5 HİZMET YILI
Yaralı bi konu kardeşim güzel yere değinmişsin özellikle hero olayına %100 katılıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bro üzülerek söylüyorum sc okadar kötü ki keşke eskisi gelse olmamış bu yani üzülerek söylüyorum hiçbir şey yapmıyor dodge harici

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Birazda oyun bilgisi sart herseyi sc den beklemek olmaz bence. Baska sc lere göre biraz daha alt düzey kalsada bence alısırsan birazda kendi yeteneklerinle gayet güzel şeyler cıkar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yani bence yeni olmasından dolayı. Birde tüm heroları desteklemesi zor gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bard ultisini çok saçma sapan atıyor kapatamıyorsun da kapatabilsen güzel olur manuel atmaya razıyım.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Birazda oyun bilgisi sart herseyi sc den beklemek olmaz bence. Baska sc lere göre biraz daha alt düzey kalsada bence alısırsan birazda kendi yeteneklerinle gayet güzel şeyler cıkar.
Bunu bana diyorsan sezon 6 dan beri oynuyorum.Platin civarında scripte geçtim.3 yıldır script kullanıyorum.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
latede bazen adamlarla gözükmeye başlıyor adamlar gözükmeye başladığı zaman fog ta gözükünce skillshot atabilir. şuanda adam gözükse bile skil atmıyor fogta olduğu için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...