k tusuna basman yeterlıArkadaşlar merhaba hepinize cha config kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntım var adama dalarken takım savaşında bana doğru skill geldiği zaman duruyor dodge atıyor pek açıklayamasamda eminim sc kullanan herkes ne anlatmak istediğimi anlamıştır bunu nasıl kapatabiliyoruz yani kombo tuşuna basıyorken hiç bir şey dodgelemesin istiyorum çünkü adam kovalarken ya da savaşırken skill gelince her zaman önceliği dodgelemek oluyor
sen k tusuna bastın mı f7 acıkkendemek istediğim o değil aslında pek anlatamadım adama kombo yaparken skill geldiği zaman kombo yapmayı bırakıp skilli dodgelemeye başlıyor
demek istediğim o değil aslında pek anlatamadım adama kombo yaparken skill geldiği zaman kombo yapmayı bırakıp skilli dodgelemeye başlıyor
sadece k tusuna basacak baska bır sey yapmasına gerek yok dodge atmayacak ıste bu durumda ban suresınıde uzatır gıbıKankam bi zahmet de dodge atmak istemediğin zaman k tuşuna basıp kapatıcaksın ondan sonra space basılı tutucaksın zor bi şey değil.
Cha configte bu tuş caps lock ve insan bazen tflerde vsvs. kapatmayı unutabiliyor o an bunun farklı bir ayarı olduğu için soruyorum daha öncesinde yapmıştım zahmetlik bir durum değil yaniKankam bi zahmet de dodge atmak istemediğin zaman k tuşuna basıp kapatıcaksın ondan sonra space basılı tutucaksın zor bi şey değil.
vardı ayar vardı burada konusu vardı fakat bir türlü bulamadım...arkadasşın demek istediği eli klavyenin solundayken ve adamı kovalarken hangi ara k tuşuna basayım diyor bro o dediğin şey yok galiba
Dediğini çok iyi anladım kardeşim. Yapman gerekeni söylüyorum, adamı kovalarken sol baş parmağınla space basılı tutarken, sol serçe parmağın ile Caps Lock tuşuna basarak, dodge kapatmış olursun. Sonra tekrar basarak açarsın.Arkadaşlar merhaba hepinize cha config kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntım var adama dalarken takım savaşında bana doğru skill geldiği zaman duruyor dodge atıyor pek açıklayamasamda eminim sc kullanan herkes ne anlatmak istediğimi anlamıştır bunu nasıl kapatabiliyoruz yani kombo tuşuna basıyorken hiç bir şey dodgelemesin istiyorum çünkü adam kovalarken ya da savaşırken skill gelince her zaman önceliği dodgelemek oluyor
Dostum onun tuşu en son n ama başkasının configini kullanırken bize danışman saçma. Arkadaşların dediği gibi bakınman lazım. Bu tarz configleri yazan arkadaşlar da annelerin karnında bunu öğrenmiyorlar. Daha basitleşmesi için dili türkçe de yapabilirsin. Shift tuşuna basılı tutmak seni yoruyorsa da "INS" tuşuna basman yeterli.demek istediğim o değil aslında pek anlatamadım adama kombo yaparken skill geldiği zaman kombo yapmayı bırakıp skilli dodgelemeye başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?