WindSharp evade ayarı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba hepinize cha config kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntım var adama dalarken takım savaşında bana doğru skill geldiği zaman duruyor dodge atıyor pek açıklayamasamda eminim sc kullanan herkes ne anlatmak istediğimi anlamıştır bunu nasıl kapatabiliyoruz yani kombo tuşuna basıyorken hiç bir şey dodgelemesin istiyorum çünkü adam kovalarken ya da savaşırken skill gelince her zaman önceliği dodgelemek oluyor

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ezevade ksımında orda biraz bak dangerous kısmı var onu aç space'ye ve v tuşuna basılı tutarken önemli dodgeleri dodgeliyor her şeyi dodgelemiyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba hepinize cha config kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntım var adama dalarken takım savaşında bana doğru skill geldiği zaman duruyor dodge atıyor pek açıklayamasamda eminim sc kullanan herkes ne anlatmak istediğimi anlamıştır bunu nasıl kapatabiliyoruz yani kombo tuşuna basıyorken hiç bir şey dodgelemesin istiyorum çünkü adam kovalarken ya da savaşırken skill gelince her zaman önceliği dodgelemek oluyor
k tusuna basman yeterlı :D dogru ıse + bırak :D

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
windsharpda dodgeleyecek skillerin önemi vardır ve aynı zamanda ayarı low medium high extreme low da neredeyse dodgelemez mediumda az cok dodgeler high da dodgeler extreme nerdeyse o skilli hiç yemez onları senın ayarlaman gerek

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
demek istediğim o değil aslında pek anlatamadım adama kombo yaparken skill geldiği zaman kombo yapmayı bırakıp skilli dodgelemeye başlıyor

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
demek istediğim o değil aslında pek anlatamadım adama kombo yaparken skill geldiği zaman kombo yapmayı bırakıp skilli dodgelemeye başlıyor

Kankam bi zahmet de dodge atmak istemediğin zaman k tuşuna basıp kapatıcaksın ondan sonra space basılı tutucaksın zor bi şey değil.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kankam bi zahmet de dodge atmak istemediğin zaman k tuşuna basıp kapatıcaksın ondan sonra space basılı tutucaksın zor bi şey değil.
sadece k tusuna basacak baska bır sey yapmasına gerek yok dodge atmayacak ıste bu durumda ban suresınıde uzatır gıbı

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Cha configte bu tuş caps lock ve insan bazen tflerde vsvs. kapatmayı unutabiliyor o an bunun farklı bir ayarı olduğu için soruyorum daha öncesinde yapmıştım zahmetlik bir durum değil yani
Post automatically merged:

Yapılabilir bir şey bu kombo yapıyorken dodgeyi azaltmak mı deniliyor ne deniliyor bilmiyorum fakat space basılıyken adamlar skill atsa dahi dodgeyi düşürüyor ve dodgelemeye çalışmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadasşın demek istediği eli klavyenin solundayken ve adamı kovalarken hangi ara k tuşuna basayım diyor bro o dediğin şey yok galiba

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadasşın demek istediği eli klavyenin solundayken ve adamı kovalarken hangi ara k tuşuna basayım diyor bro o dediğin şey yok galiba
vardı ayar vardı burada konusu vardı fakat bir türlü bulamadım...

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
caps lock tuşundan ezevade yi devre dışı bırakabilirsin dostum fight bitince tekrar aktifleştirebilirsin cha config için

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
dodge ayarlarını azaltırsan düzelecektir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar neden ısrarla sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz adam azaltmak istiyorum demiyor diyor ki eli varya eli q w e r deyken space basarken nasıl k ya basayım diyor yapamıyorum idyor farklı tuş olsada yapamıyor adam bu sebeple sapce basılıyken otomatik devre dışı kalsın istiyorum diyor

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeş git k tuşunu bi öacro ile mousenin başka tuşuna ata kolay basabileceğin sende yada elinin altındaki bir tuşa koy macro ile.

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Hatırladığım kadarı ile capslock ile kapanıyordu, fightlara girerken kapatıp daha sonrasında açabilirsin pratik olur

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dediğini çok iyi anladım kardeşim. Yapman gerekeni söylüyorum, adamı kovalarken sol baş parmağınla space basılı tutarken, sol serçe parmağın ile Caps Lock tuşuna basarak, dodge kapatmış olursun. Sonra tekrar basarak açarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Dostum onun tuşu en son n ama başkasının configini kullanırken bize danışman saçma. Arkadaşların dediği gibi bakınman lazım. Bu tarz configleri yazan arkadaşlar da annelerin karnında bunu öğrenmiyorlar. Daha basitleşmesi için dili türkçe de yapabilirsin. Shift tuşuna basılı tutmak seni yoruyorsa da "INS" tuşuna basman yeterli.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ezvade'te dengerous kısmı var onu kaparsan önemli skilleri dodge atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...