9 Eyl 2020 #1 gkyclk G Onaylı Üye Katılım 15 Ağu 2020 Mesajlar 62 Tepki puanı 2 Ödüller 2 5 HİZMET YILI beyler windsharp eski sc gibi yani lazysharp gibi farm yapamıyor hep farm kaçırıyor lazysharp hiç farm kaçırmıyordu ama windsharpta bir sorun var veya bende sıkıntı ayarlarda görmedim farm ayarını varsa bilen birisi anlatabilir mi ya
beyler windsharp eski sc gibi yani lazysharp gibi farm yapamıyor hep farm kaçırıyor lazysharp hiç farm kaçırmıyordu ama windsharpta bir sorun var veya bende sıkıntı ayarlarda görmedim farm ayarını varsa bilen birisi anlatabilir mi ya
9 Eyl 2020 Yasaklandı #2 amdsad A Banlı Üye Katılım 11 Ara 2019 Mesajlar 129 Çözümler 1 Tepki puanı 28 Yaş 26 6 HİZMET YILI lazy'da daha fazla farm kaçırıyordu bende pingim 70-80 ms civari
9 Eyl 2020 Konuyu başlatan #3 gkyclk G Onaylı Üye Katılım 15 Ağu 2020 Mesajlar 62 Tepki puanı 2 Ödüller 2 5 HİZMET YILI amdsad' Alıntı: lazy'da daha fazla farm kaçırıyordu bende pingim 70-80 ms civari Genişletmek için tıklayın ... ben 27 alıyorum hiç farm kaçırmıyordum
amdsad' Alıntı: lazy'da daha fazla farm kaçırıyordu bende pingim 70-80 ms civari Genişletmek için tıklayın ... ben 27 alıyorum hiç farm kaçırmıyordum
9 Eyl 2020 #4 Faikkwilsonn F Onaylı Üye Katılım 20 Tem 2020 Mesajlar 57 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 35 5 HİZMET YILI bende de farm tuşları çalışmöıyor düzelir galiba sonraki güncellemelerde
9 Eyl 2020 Konuyu başlatan #5 gkyclk G Onaylı Üye Katılım 15 Ağu 2020 Mesajlar 62 Tepki puanı 2 Ödüller 2 5 HİZMET YILI Faikkwilsonn' Alıntı: bende de farm tuşları çalışmöıyor düzelir galiba sonraki güncellemelerde Genişletmek için tıklayın ... onları arayüzdeki orbwalking kısmından ayarla dostum
Faikkwilsonn' Alıntı: bende de farm tuşları çalışmöıyor düzelir galiba sonraki güncellemelerde Genişletmek için tıklayın ... onları arayüzdeki orbwalking kısmından ayarla dostum