Çözüldü WindSharp FPS sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba Oyunda Script Açtığım da fps 40 a düşüyor Çizgileri Falan Herşeyi f7 tuşundan kapatıyorum %appdata% den ws2 klasörünü siliyorum ama hiçbir yararı olmuyor maç başlar başlamaz normal olarak 100 lerde oyun ortasında fps 40 a düşüyor ve çıkmıyor geriye sabitleniyor 40 a lütfen yardımcı olurmusunuz

Çözüm
Bilgisayarının özelliklerini paylaşır mısın? Ayrıca oyunun görüntü ayarlarında Kenar Yumuşatmayı kapatmak çok fazla fps artışı sağlıyor ve Karakter Ana Hatlarını da kapatmak bir o kadar FPS artışı sağlamakta. Sistemini atarsan daha fazla yardımcı olabilirim. Windsharp FPS sorunu herkeste var, sistemi iyi olmayan kasarak oynamak zorunda kalabiliyor.
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
draw yani çizgileri kapat dostum
birde ekran kartın asus yada msi altyapısı var ise game optimizasyonu ve mhz ayarı yaparak optimizasyon sağlayabilirsin dostum

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
o bilgisayardan bilgisayara değişiyor bende hiç bir değişim olmuyor herkesin dediği gibi çözünürlük düşürebilirsin drawları kapatabilirsin tek yapabilceğin bu

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Konu da Zaten Yazmışım f7 den drawları kapatıyorum diye neden aynı şeyleri yazıyorsunuz anlam veremiyorum

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilgisayarının özelliklerini paylaşır mısın? Ayrıca oyunun görüntü ayarlarında Kenar Yumuşatmayı kapatmak çok fazla fps artışı sağlıyor ve Karakter Ana Hatlarını da kapatmak bir o kadar FPS artışı sağlamakta. Sistemini atarsan daha fazla yardımcı olabilirim. Windsharp FPS sorunu herkeste var, sistemi iyi olmayan kasarak oynamak zorunda kalabiliyor.

Çözüm
⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
optimizasyon biraz kötü f7 modunda oynarsan ama biraz artıyor fps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...