Çözüldü WindSharp fps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostlar benim bir problemim var WindSharpı siteden yükledikten sonra fps 60 a sabitleniyor ve droplar oluyor oyunda pencereliye alınca düzeliyor düzeltikten sonra tam ekrana tekrar alınca ekran donuyor Pencerelide oynarken problem yok gayet güzel fps alıyorum normal fps leri alıyorum. Hilesiz oynarken ise Tam ekranda normal fps alıyorum fakat droplar oluyor pencereliye alıp tekrar tam ekrana alınca düzeliyor Bunun sebebi nedir acaba yardımcı olursanız çok makbule gecer Oyun DX9 Modunda

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhabalar oyunu pencereli modda ve Eski DX9 seçili oynamanız lazım. WindSharp fps konusunda maalesef bir şey yapılamıyor çünkü birçok hesaplama arka planda çalışmak zorunda. Bu yüzden grafiklerinizi düşürebildiğiniz kadar düşürmenizi veya sisteminizi yükseltmenizi tavsiye ediyorum.

İleride fps ile alakalı bir çalışma olursa konusu üstünden duyurulur.
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar oyunu pencereli modda ve Eski DX9 seçili oynamanız lazım. WindSharp fps konusunda maalesef bir şey yapılamıyor çünkü birçok hesaplama arka planda çalışmak zorunda. Bu yüzden grafiklerinizi düşürebildiğiniz kadar düşürmenizi veya sisteminizi yükseltmenizi tavsiye ediyorum.

İleride fps ile alakalı bir çalışma olursa konusu üstünden duyurulur.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...