WindSharp Güncellenmiş Ban Yediriyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Konuda hala dedected yazdığına göre yedirecek :D

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Forumda paylaşılan bypass ile bi denemek lazım bence.Ana hesabım 3.5 ay kadar dayandı.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle biraz daha bekleyeceğiz deneyeceğim gene'de bilgilendiririm

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
beni 1 2 elde hemen banlatıyor kötü olan o 1 gün bile dayansa şükrederim :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
güncellemeden önce 1 maç sonra direk yiyodum 4. maçtayım hala ban yemedim galiba düzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Lol scripti bitirdi artık undetected script çok zor şuan leaguesharpın yapımcılı tekrar bir script yazıyo onda belki bir ihtimal yedirmez

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Lol scripti bitirdi artık undetected script çok zor şuan leaguesharpın yapımcılı tekrar bir script yazıyo onda belki bir ihtimal yedirmez
Undetected çok mu zor. 8 aydır private bi sc kullanıyorum tamamen external. Dc'den daha önce satın almış birinin 1 referansı ile gelebiliyorsun. Her heroda yok ama evadesi activatörü awareness'leri mükemmel. Ve daha önce belirtilen 1 adet banı bile yok. Reklam gibi olduğundan yasak diye atamıyorum ama araştırırsan bulabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Undetected çok mu zor. 8 aydır private bi sc kullanıyorum tamamen external. Dc'den daha önce satın almış birinin 1 referansı ile gelebiliyorsun. Her heroda yok ama evadesi activatörü awareness'leri mükemmel. Ve daha önce belirtilen 1 adet banı bile yok. ****** gibi olduğundan yasak diye atamıyorum ama araştırırsan bulabilirsin.
ücreti?

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
> Bitcoin/Ethereum Pricing [ 7 DAYS ] = 25€ [ 30 DAYS ] = 50€ [ LIFETIME ] = 250€ > Paypal Pricing [ 7 DAYS ] = 30€ (+ Any fee reseller asks for) [ 30 DAYS ] = 60€ (+ Any fee reseller asks for) [ LIFETIME ] = 275€ (+ Any fee reseller asks for) > Working regions [ EUNE ] [ EUW ] [ OCE ] [ LAN ] [ NA ] [ BR ] [ TR ] > Doesnt work on garena > Only windows 10 supported > Intel & AMD supported

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile herzaman detected di ve her zaman ban atıyordu ufak ufak ve bunu siz görmüyordunuz, bazı hilelerde veya paralı hilelerde ban atmıyor diyen arkadaşların kafalarını anlamak biraz zor. Paralı hileler belirli kişiler tarafından daha az kullanıldığı için ban yeme olasılığı daha düşük ve aktif update getiriliyor, windsharp ı yüzlerce kişi kullanıyor ve bu hilenin detected olması çok doğal ve olası bir şey. Paralı hileler windsharp a göre daha az sayıda kişi kullanıyor ve detected olması daha zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...