27 Ağu 2021 #1 Erennere E Onaylı Üye Katılım 27 Ağu 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 6 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Arkadaşlar hileyi çalıştırıyorum oyuna giriyorum ve hile böyle bi hata veriyor sebebi ne acaba. Not : Oyun yeni Güncellendi Post automatically merged: 27 Ağu 2021 Eklemek istediğim bişey daha var tamam a tıkladığım da oyun kapanıyor.
Arkadaşlar hileyi çalıştırıyorum oyuna giriyorum ve hile böyle bi hata veriyor sebebi ne acaba. Not : Oyun yeni Güncellendi Post automatically merged: 27 Ağu 2021 Eklemek istediğim bişey daha var tamam a tıkladığım da oyun kapanıyor.
Çözüm #Dragon Hack 28 Ağu 2021 WindSharp Güncellenmesi gerek oyuna gelen küçük bir güncellemeden dolayı bu hatayı alıyorsunuz bi sorun çıkmasa Yarın güncellenir iyi günler
WindSharp Güncellenmesi gerek oyuna gelen küçük bir güncellemeden dolayı bu hatayı alıyorsunuz bi sorun çıkmasa Yarın güncellenir iyi günler
27 Ağu 2021 #2 Hasanaga1H H 1 Onaylı Üye Katılım 31 Tem 2019 Mesajlar 121 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Ödüller 5 Yaş 33 6 HİZMET YILI dostum hile fix sanırım lol update getirdi salak gibi 1 mb felan Wind Sharp Güncellenmesi Lazım Yine Oyla 0 Olumsuz oyla
27 Ağu 2021 Konuyu başlatan #3 Erennere E Onaylı Üye Katılım 27 Ağu 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 6 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Hasanaga1H' Alıntı: dostum hile fix sanırım lol update getirdi salak gibi 1 mb felan Wind Sharp Güncellenmesi Lazım Yine Genişletmek için tıklayın ... Anladım dostum sağolasın <3 Oyla 0 Olumsuz oyla
Hasanaga1H' Alıntı: dostum hile fix sanırım lol update getirdi salak gibi 1 mb felan Wind Sharp Güncellenmesi Lazım Yine Genişletmek için tıklayın ... Anladım dostum sağolasın <3
27 Ağu 2021 #4 Can Bey bey bey bey C Onaylı Üye Katılım 25 Ağu 2021 Mesajlar 59 Tepki puanı 5 Yaş 27 4 HİZMET YILI Hasanaga1H' Alıntı: dostum hile fix sanırım lol update getirdi salak gibi 1 mb felan Wind Sharp Güncellenmesi Lazım Yine Genişletmek için tıklayın ... Ondan dolayı bendede hata olup duruyo öyle bende konu açtım bu konuyla alakalı benim bi farklı bu hatayı almadım ama hile fix yemiş .d Hasanaga1H' Alıntı: dostum hile fix sanırım lol update getirdi salak gibi 1 mb felan Wind Sharp Güncellenmesi Lazım Yine Genişletmek için tıklayın ... Ne zaman güncellenir sence Son düzenleme: 28 Ağu 2021 Oyla 0 Olumsuz oyla
Hasanaga1H' Alıntı: dostum hile fix sanırım lol update getirdi salak gibi 1 mb felan Wind Sharp Güncellenmesi Lazım Yine Genişletmek için tıklayın ... Ondan dolayı bendede hata olup duruyo öyle bende konu açtım bu konuyla alakalı benim bi farklı bu hatayı almadım ama hile fix yemiş .d Hasanaga1H' Alıntı: dostum hile fix sanırım lol update getirdi salak gibi 1 mb felan Wind Sharp Güncellenmesi Lazım Yine Genişletmek için tıklayın ... Ne zaman güncellenir sence
28 Ağu 2021 #5 Hasanaga1H H 1 Onaylı Üye Katılım 31 Tem 2019 Mesajlar 121 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Ödüller 5 Yaş 33 6 HİZMET YILI Can Bey bey bey bey' Alıntı: Ondan dolayı bendede hata olup duruyo öyle bende konu açtım bu konuyla alakalı benim bi farklı bu hatayı almadım ama hile fix yemiş .d Post automatically merged: 28 Ağu 2021 Ne zaman güncellenir sence Post automatically merged: 28 Ağu 2021 Ne zaman güncellenir sence Genişletmek için tıklayın ... umarum çabucak güncellenir bunun hakkında bir bilgim yok hotfix muabbeti vardı bi ara onu biliyorum sadece HİLE GÜNCEL SALDIRIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oyla 0 Olumsuz oyla
Can Bey bey bey bey' Alıntı: Ondan dolayı bendede hata olup duruyo öyle bende konu açtım bu konuyla alakalı benim bi farklı bu hatayı almadım ama hile fix yemiş .d Post automatically merged: 28 Ağu 2021 Ne zaman güncellenir sence Post automatically merged: 28 Ağu 2021 Ne zaman güncellenir sence Genişletmek için tıklayın ... umarum çabucak güncellenir bunun hakkında bir bilgim yok hotfix muabbeti vardı bi ara onu biliyorum sadece HİLE GÜNCEL SALDIRIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28 Ağu 2021 #6 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,733 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI WindSharp Güncellenmesi gerek oyuna gelen küçük bir güncellemeden dolayı bu hatayı alıyorsunuz bi sorun çıkmasa Yarın güncellenir iyi günler Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
WindSharp Güncellenmesi gerek oyuna gelen küçük bir güncellemeden dolayı bu hatayı alıyorsunuz bi sorun çıkmasa Yarın güncellenir iyi günler