Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapresim burda net framework 4.0 zaten var diyor ve yüklenmiyor ?
bu sorunu başka birilerde almışmı diye bakdım kimse almamış galibe ilk benimBen hata aldığımda öyle çözmüştüm. Sorununuzu şimdi ben de anlayamadım.
bide size şunu atıyım bu resmede bakın eksik yükleniyorr script ve düzgün çalışmıyor kombo hiçbişey yapılmıyorBen hata aldığımda öyle çözmüştüm. Sorununuzu şimdi ben de anlayamadım.
sorunu hallettim şöyle hallettim c diskimde bulunan windsharp dosyasını sildim ve başdan yükleme yapdı windsharp bunun sayesindede hatalıolan not deterleri dll ler ve herneyse onlar başdan yüklendiği için çözüldüBen hata aldığımda öyle çözmüştüm. Sorununuzu şimdi ben de anlayamadım.
bu sorunu başka birilerde almışmı diye bakdım kimse almamış galibe ilk benim
bide size şunu atıyım bu resmede bakın eksik yükleniyorr script ve düzgün çalışmıyor kombo hiçbişey yapılmıyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
sorunu hallettim şöyle hallettim c diskimde bulunan windsharp dosyasını sildim ve başdan yükleme yapdı windsharp bunun sayesindede hatalıolan not deterleri dll ler ve herneyse onlar başdan yüklendiği için çözüldü![]()