Çözüldü Windsharp hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar windsharp oyuna girdiğimde 1 dakika içinde donuyor hiç birşey yapamıyorum hile dosyalarını sildim tekrar indirmek için. hile dosyası olmadığı halde waiting for league of legends.exe diyor. yeniden indirmiyor dosyaları sorunun çözümü nedir

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hepsi güncel sıkıntı driver veya eklenti değil hileyi siliyorum yükle dediğimde indirme yapmıyor

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
anladım daha önce denk gelmedim dostum bir yerde görürsem mutlaka sana da haber vereceğim umarım çözersin

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
oyuna girdiğinde donma meydana geldiğinde hepmi öyle kalıyor yoksa belli bir süre sonra açılıyormu

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tamamen takılıyor hocam dün gece yoktu bu sorun bu akşam oldu nedense hileyi siliyorum c sürcüsünten temp klasörünü temizliyorum tekrar loader açıp yükle diyorum waiting for lol.exe diyor ama c sürücüsüne hileyi indirmiyor

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bremın hile dosyalarını sildikten sonra bende de oyuna girmemi söyledi tekrar açınca hileyi girdim ve sıkıntsıız çalıştı haberin olsun dosyaların boş olduğu yanıltmasın seni

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kankam deneyeyimde oyuna girdiğimde oyun donuyor birden sonra programı sonlandır diyor sıkıntı burda
Post automatically merged:

ccleaner ile temizleyip silip tekrar denedim oldu teşekkürler hepinize

Son düzenleme:
Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kankam deneyeyimde oyuna girdiğimde oyun donuyor birden sonra programı sonlandır diyor sıkıntı burda
google çerezlerini geçmişini temizle anti virüs yazılımlarını devre dışı bırak reset at pc ye oyle dene aynı problem bende de vardır düzeldi çok şükür

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
ccclean candır ya cunku gercekten tamamıyla sılıyor tum yerlerden neyse ıyı oyunlar knk ula yardım da edemedım neyse

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...