Onaylı Üye
En iyi herolari önerirmisiniz yani en iyi scriptle calisan herolar irelia oynadim bir kac defa adam kendi kendine 5 kisinin arasina daliyor baska herolar önerir misiniz
Ezreal denedim biraz sevdim bide xerathda oynadim ama lane geliyorum direkt qsunu aciyor kendiliginden vuruyor harras mi acik diye bilmiyom sonra harras kapatiyorum ozamanda qyu benim vurmam gerekiyor script vurmuyor ayarlari nasil yapacaz xerathdaVayne,ezreal, xerath,Samira, twitch
cassiopianin op olabilecegini dusunuyorum denemeliyim ama özel bir ayar yapmak zorunda miyim yoksa kendi ayarlarinda mi oynuyumXerath Cassiopeia Syndra olabilcek en op herolar bence midde bunlar
kendi ayarları iyi sadece eloya göre dodgeleme hızını ayarlayabilirsin yüksek eloda anlaşılır olmaması için tüm skilleri dodgelememen daha iyicassiopianin op olabilecegini dusunuyorum denemeliyim ama özel bir ayar yapmak zorunda miyim yoksa kendi ayarlarinda mi oynuyum
scriptte elise bile yok ve sen kullanamıyosun bilejung elise evelyn lee sin mid için cassiopeia bot için kaisa insanlar sana xerath kogmaw falan önerebilir bu 2 heroya alma report ediyorlar sc de en çok kullanılan hero oldukları için
Sadece 3 hero kai sa vayne ve ezrael en iyi oyun taşıma potansiyeli bu herolarda varVayne,ezreal, xerath,Samira, twitch
ama iste ayarlari nasil ayarliyacam neye göre ayarliyacam ben irelia oynarken lane gidiyorum direkt adam minyona atliyor adama atliyor öluyorumkankam lig çıkmak içinse en iyi irellia ayarlarını yapıp gidiceksin mide azcık item bilgin varsa 10 maçın 9 unu kazanıyosun zaten
yasuo denediydim baya guzel oluyor ama bazen 1v5 daliyor ona ne yapmami tavsiye edersinirelia yone yasuo oynuyorum scriptle tavsiye ederim
muho diye biri vardı yanlış hatırlamıyorsam onun configini kullanıyorumama iste ayarlari nasil ayarliyacam neye göre ayarliyacam ben irelia oynarken lane gidiyorum direkt adam minyona atliyor adama atliyor öluyorum
Post automatically merged:
yasuo denediydim baya guzel oluyor ama bazen 1v5 daliyor ona ne yapmami tavsiye edersin