Onaylı Üye
Başlıkta belirttiğim gibi sizce en iyi config nedir? Teşekkür ederim şimdiden.
En iyi config default configtir, lakin birkaç ayarı kendin yapman gerekir. Şimdi sana onları söylüyorum.
1.GamePing bu ayarını kendi oyun pinginden 5-20 fazla olacak şekilde yap.
2. Windup delay titremeyi önlemek ve sc diye çağırılmamak için bunu 45-60 arasında bir değer yap.
3. Farm Delay bunu 35-40 arasında bir değer yap.
4. Prediction hit chance ayarları, bunu kullandığın heroya göre değiştir. Mesela thresh oynuyorsun q nun tutması lazım kaçarı yok, o yüzden onu q hit chance very high yap
5. Activator kısmından oto zhonya basma ayarı ve bazı itemlerin oto kullanımı aç hextec 800 gibi
Orbwalker kısmına bakınız. Orada gezinin bulacaksınız.Windup delay ve darm delay hangi sekmede hocam ben bulamadım ?
bu bilgiler nimet.. çok teşekkürlerEn iyi config default configtir, lakin birkaç ayarı kendin yapman gerekir. Şimdi sana onları söylüyorum.
1.GamePing bu ayarını kendi oyun pinginden 5-20 fazla olacak şekilde yap.
2. Windup delay titremeyi önlemek ve sc diye çağırılmamak için bunu 45-60 arasında bir değer yap.
3. Farm Delay bunu 35-40 arasında bir değer yap.
4. Prediction hit chance ayarları, bunu kullandığın heroya göre değiştir. Mesela thresh oynuyorsun q nun tutması lazım kaçarı yok, o yüzden onu q hit chance very high yap
5. Activator kısmından oto zhonya basma ayarı ve bazı itemlerin oto kullanımı aç hextec 800 gibi