maalesef bir çok kez denedim fakat olmadı bu sorunu yaşayan nadir kişilerdenim sanırımRuntimes programını yükledikten sonra bilgisayarınızı kapat aç yapın. Büyük ihtimalle probleminiz düzelecektir.
bilgisayarım zaten windows 7 virüs programım yok güvenli duvarı kapalı defender devre dışı ban konusuna gelirsek gece main hesap ban yedi o yüzden yeni hesap açtım dodgeleri kapatıp fazla abartmadan karşıda takıma script oldugunu belli etmeden oynamaya çalışaagım serice kasayım zaten aralıkta sanırım ultra rekabet faktörü gelir scriptle mükemmel oynanırHileyi injeckt etmeyi bir şey engelliyor.Virus programı güvenlik duvarı vs.Şuan hile fix yedi günlük ban atıyor.Hile açmak mantıklı değil.
reporttan ban yemiyosun.Direk sistem algılıyor.Fix yedi yani.1 kişi bile report etmese yine günlük ban yicen yani.Herkez güncelleme bekliyor scripte.maalesef bir çok kez denedim fakat olmadı bu sorunu yaşayan nadir kişilerdenim sanırım
bilgisayarım zaten windows 7 virüs programım yok güvenli duvarı kapalı defender devre dışı ban konusuna gelirsek gece main hesap ban yedi o yüzden yeni hesap açtım dodgeleri kapatıp fazla abartmadan karşıda takıma script oldugunu belli etmeden oynamaya çalışaagım serice kasayım zaten aralıkta sanırım ultra rekabet faktörü gelir scriptle mükemmel oynanır
ultra rekabet aram farketmıyor onuda söyliyim.Sistem algıladığı için bugun hile aç yarın hesasp ban yemiş olcak.reporttan ban yemiyosun.Direk sistem algılıyor.Fix yedi yani.1 kişi bile report etmese yine günlük ban yicen yani.Herkez güncelleme bekliyor scripte.
dün gece deneyimledim main hesabım ban yedireporttan ban yemiyosun.Direk sistem algılıyor.Fix yedi yani.1 kişi bile report etmese yine günlük ban yicen yani.Herkez güncelleme bekliyor scripte.
ultra rekabet aram farketmıyor onuda söyliyim.Sistem algıladığı için bugun hile aç yarın hesasp ban yemiş olcak.
Bende sürekli hata alıyorum ama hesap ban yemedi belki güncelleme gelince düzelir diye umuyorum çünkü en son oyunumda ashe ile 67/5 gittim baya eğlencelidün gece deneyimledim main hesabım ban yedi
Runtimes programını yükledikten sonra bilgisayarınızı kapat aç yapın. Büyük ihtimalle probleminiz düzelecektir.
what is your opinions its use window 7 but i recommended to window 10 64 bit then cheat working with out any problemBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- ss
hata bu şekilde
what is your opinions its use window 7 but i recommended to window 10 64 bit then cheat working with out any problem
yakındırBende sürekli hata alıyorum ama hesap ban yemedi belki güncelleme gelince düzelir diye umuyorum çünkü en son oyunumda ashe ile 67/5 gittim baya eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?