Çözüldü Windsharp inject hatası yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dün akşam lolden 2 hesaptan da ban yedikten sonra scripti yeni açtıgım hesapta kullanamadım ne yaptıysam çalışmadı belki 50 kere denedim fakat çözüm bulamadım yaşayan çözen arkadaşlar varsa bi çözüm yolu gösterebilir mi ?

c++ aio tüm sürümleri kaldırıp tekrar yükledim
directx 2 3 kez tekrar yükledim
%temp% %appdata% sildim
:C den windsharpı sildim scripti tekrar yükledim
lol görüntü ayarlarından çerçeve moduna alıp denedim
Fakat hiç birisi işe yaramadı yardımlarınızı bekliyorum
(hata bu şekilde)
--------------------------------------------------------------------
cvCSMv.jpg

Son düzenleme:
Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Çözüm
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Runtimes programını yükledikten sonra bilgisayarınızı kapat aç yapın. Büyük ihtimalle probleminiz düzelecektir.

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hileyi injeckt etmeyi bir şey engelliyor.Virus programı güvenlik duvarı vs.Şuan hile fix yedi günlük ban atıyor.Hile açmak mantıklı değil.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Runtimes programını yükledikten sonra bilgisayarınızı kapat aç yapın. Büyük ihtimalle probleminiz düzelecektir.
maalesef bir çok kez denedim fakat olmadı bu sorunu yaşayan nadir kişilerdenim sanırım

Hileyi injeckt etmeyi bir şey engelliyor.Virus programı güvenlik duvarı vs.Şuan hile fix yedi günlük ban atıyor.Hile açmak mantıklı değil.
bilgisayarım zaten windows 7 virüs programım yok güvenli duvarı kapalı defender devre dışı ban konusuna gelirsek gece main hesap ban yedi o yüzden yeni hesap açtım dodgeleri kapatıp fazla abartmadan karşıda takıma script oldugunu belli etmeden oynamaya çalışaagım serice kasayım zaten aralıkta sanırım ultra rekabet faktörü gelir scriptle mükemmel oynanır

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
maalesef bir çok kez denedim fakat olmadı bu sorunu yaşayan nadir kişilerdenim sanırım

bilgisayarım zaten windows 7 virüs programım yok güvenli duvarı kapalı defender devre dışı ban konusuna gelirsek gece main hesap ban yedi o yüzden yeni hesap açtım dodgeleri kapatıp fazla abartmadan karşıda takıma script oldugunu belli etmeden oynamaya çalışaagım serice kasayım zaten aralıkta sanırım ultra rekabet faktörü gelir scriptle mükemmel oynanır
reporttan ban yemiyosun.Direk sistem algılıyor.Fix yedi yani.1 kişi bile report etmese yine günlük ban yicen yani.Herkez güncelleme bekliyor scripte.

reporttan ban yemiyosun.Direk sistem algılıyor.Fix yedi yani.1 kişi bile report etmese yine günlük ban yicen yani.Herkez güncelleme bekliyor scripte.
ultra rekabet aram farketmıyor onuda söyliyim.Sistem algıladığı için bugun hile aç yarın hesasp ban yemiş olcak.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

ultra rekabet aram farketmıyor onuda söyliyim.Sistem algıladığı için bugun hile aç yarın hesasp ban yemiş olcak.
dün gece deneyimledim main hesabım ban yedi :burnbear::coolstory:

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
what is your opinions its use window 7 but i recommended to window 10 64 bit then cheat working with out any problem

It works on Windows 7. I used it until 2 o'clock last night and then this error appeared.
Post automatically merged:

Bende sürekli hata alıyorum ama hesap ban yemedi belki güncelleme gelince düzelir diye umuyorum çünkü en son oyunumda ashe ile 67/5 gittim baya eğlenceli :D
yakındır :lazerdoge::thinkie:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...