Çözüldü Windsharp İnject olduktan sonra oyun kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyun açıldıktan sonra Windsharpı inject ediyorum iki tane ''bip'' sesi geldikten sonra oyundan atıyor dcde sorduğumda oyun içinde hareket et dediler ama hareket etsemde yine aynı sorun oluyor bi kaç kez atıyor sonraki deneyişimde anca girebiliyorum oyuna 5. dakikada başlıyorum diyeblirim

Çözüm
Tabikii, oyun yüklendikten sonra daha ilk başladığında karakterler baseye inmeden basenin arkasına doğru mouse ile tıklıyorum. Bu durumu sizin buradaki mesajınızı okuyunca denemeye başladım ve oyundan atmamaya başladı. Ama bunu yapmadığımda direk oyundan atıyor 2. ya da 3. denememde oyuna girebiliyorum.
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bende de bu sorun oluyordu hocam, sizin yazınızdaki oyuna girince hareket et (daha karakterler b'ye gelmeden mouse ile arka tarafa tıklıyorum) yapmaya başlayınca sorunu atlattım. Sizde böyle deneyebilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende de bu sorun oluyordu hocam, sizin yazınızdaki oyuna girince hareket et (daha karakterler b'ye gelmeden mouse ile arka tarafa tıklıyorum) yapmaya başlayınca sorunu atlattım. Sizde böyle deneyebilirsiniz.
b'ye gelmeden mouse ile arka tarafa tıklıyorum derken ne demek istediğini anlamadım açarmısın

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Tabikii, oyun yüklendikten sonra daha ilk başladığında karakterler baseye inmeden basenin arkasına doğru mouse ile tıklıyorum. Bu durumu sizin buradaki mesajınızı okuyunca denemeye başladım ve oyundan atmamaya başladı. Ama bunu yapmadığımda direk oyundan atıyor 2. ya da 3. denememde oyuna girebiliyorum.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
teşekkür ederim deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...