Windsharp iyi olmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Olmamış bu hile eski lazysharp çok daha güzeldi combo ne bilmiyor saçma sapan oynuyor tanka vuruyor ayarlamama rağmen 1 e indiriyorum brauma vurmasın diye adc ye vurmuyor adc nin 5 de olmasına rağmen ve comboları yapmıyor istedigim gibi tembel kalıyor.

NOT: lütfen konuyu kapatmayın hile tartışma bölümü diye biryer yok durmadan konuyu kapatıyorsunuz.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kullanma kendin oyna kardeşim o zaman biz seviyoruz kullanıyoruz

bence gayet de güzel olmuş

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
git para ver lazysharp al o zaman bilader beğenmiyorsan. şuna bak ücretsiz hizmet alıyorsun şükretmen lazım ama nerde?

Üye
5 HİZMET YILI
kullananlar gayet memnun sen niye böyle düşünüyorsunki bedavadan gayet güzel

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
çok haklısın ama bu hile zaman geçtikten sonra eminim ki lazysharp dan daha iyi olucak hile 0 dan yazıldığı için tabiki açıklar olucak ama nerdeyse her hafta hileye güncelleme geliyo aktif kullanıcı olarak windsharptan daha iyi oldunu söliyebilir ama ezrella jinx base ye ulti atıyodu ama lazysharp ta eskisi kadar atamıyo sadece base deyil normal u larıda saçmaatıyo bunlar doğru ama düzeltilicek diye umuyorum burdan memoryhecksa teşekkür ediyorum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öncelikle konuyu buraya açarsanız tabi ki konunuz kapatılır.
1603709456140.png
Bu kategoride sadece hile paylaşımı yapılabilir hile hakkındaki tartışmayı yapamazsınız. Ayrıyeten hilede tespit ettiğiniz hata buglar için:
https://memoryhackers.org/forums/windsharp-geri-bildirim.737/
Bu kategoriyi kullanabilirsiniz. Founderlerimiz orayı takip etmektedir ve sizlerin belirttiği hataları çözmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...