Olmamış bu hile eski lazysharp çok daha güzeldi combo ne bilmiyor saçma sapan oynuyor tanka vuruyor ayarlamama rağmen 1 e indiriyorum brauma vurmasın diye adc ye vurmuyor adc nin 5 de olmasına rağmen ve comboları yapmıyor istedigim gibi tembel kalıyor.
NOT: lütfen konuyu kapatmayın hile tartışma bölümü diye biryer yok durmadan konuyu kapatıyorsunuz.
çok haklısın ama bu hile zaman geçtikten sonra eminim ki lazysharp dan daha iyi olucak hile 0 dan yazıldığı için tabiki açıklar olucak ama nerdeyse her hafta hileye güncelleme geliyo aktif kullanıcı olarak windsharptan daha iyi oldunu söliyebilir ama ezrella jinx base ye ulti atıyodu ama lazysharp ta eskisi kadar atamıyo sadece base deyil normal u larıda saçmaatıyo bunlar doğru ama düzeltilicek diye umuyorum burdan memoryhecksa teşekkür ediyorum
Öncelikle konuyu buraya açarsanız tabi ki konunuz kapatılır.
Bu kategoride sadece hile paylaşımı yapılabilir hile hakkındaki tartışmayı yapamazsınız. Ayrıyeten hilede tespit ettiğiniz hata buglar için: https://memoryhackers.org/forums/windsharp-geri-bildirim.737/
Bu kategoriyi kullanabilirsiniz. Founderlerimiz orayı takip etmektedir ve sizlerin belirttiği hataları çözmektedir.