Windsharp kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Sa öncelikle bir süredir foruma giremiyorum anladığım kadarı ile lazy kalkmış windsharp geliştirilmiş forum yöneticileri tarafından ban durumları nedir hemen tespit ediliyormu yoksa lazy gibi tüm dodge ayarlarını kapatıp oynarsak uzun süre götürüyormu hile ayarlarını bilen kısaca anlatırsa sevinirim bir de elo kasan varmı windsharp ile şu elodan şu eloya çıktım diyen? teşekkür ederim şimdiden.

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şuanda benim için lazy'den daha güzel bir Script. ve daha uzun vaadeli dodge kapatırsan olur.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tahminimle Gümüş-Altın Altıysan sana çok fazla yardımı bulunur ama ilerliyen elolarda çok kolay birşekilde fark edilirsin o zamanda legit ayarlar yapman gerekir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Windsharp ile hala oynamaktayım netflix cfgsi kullanıyorum birkaç kişi kullandığımı farketti fakat şuana kadar herhangi bir ban durumu yok evadeler açık tam performans kullanıyorum oyüzden farketmeleri gayet normal lazyden çokta bir farkı yok iyi veya kötü diyemem sistemin iyi ise fps drop pek etkilemez fakat kötü ise draw kapalı oynamanı öneririm oyanamaktan zevk aldığım ve iyi olduğunu düşündüğüm karakter ise Yasuo, irelia, kog maw, vayne, orianna, graves, thresh ve yone tavsiyem duo bulup girmen tek başına ne kadar kasarsan kas oyun taşıyamıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dodgeyi sadece takım fightlarında aç ban yemezsin

Üye
5 HİZMET YILI
scripth için onaylı hesap şart mı hesap onayı nasıl alıcam oyunda işe yarıyor mu :d

Üye
6 HİZMET YILI
evade sadece tf lerde kullanılmalı lane aşamasında ayarını kaçırma sakın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...