Rito uğraşmıyor bu işlerle tr'de kullanıcı sayısı azaldığı için üstüne düşmüyor. Yoksa herhangi bir hileyi kullananı tespit edebilirler, hile kullanılmasını kesinlikle engelleyemezler ama kullananları tespit edip ban atabilirler. Knigt online'da hala nasıl oynanıyorsa lol'de öyle devam edecek.Dün gece talihsiz bir şekilde Ws den ban yedim lp kullanma fırsatım olmadı ancak forumda gördüğüm kadarıyla lp güvenilir onaylı olur olmaz lp den hile ye devam... Lol'ün bugun içine düştüğü durum 2008 2015 arası knight online'ın içine düştüğü duruma döndü. hile li kullanıcı sayısının artması hileye erişimin MH sayesine kolaylaşması lolü ileride radikal karalar almaya zorlayacak. Lol'ün Free to play yapısında değişiklikler yapcağını ön görüyorum. Bununla ilgili bir yazı dizisi hazırlayıp siz değerli MH kullanıcılarına önümüzdeki günlerde sunacağım. İyi Forumlar.
Knightı ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama knight online hile yi para ile bitirdi...Rito uğraşmıyor bu işlerle tr'de kullanıcı sayısı azaldığı için üstüne düşmüyor. Yoksa herhangi bir hileyi kullananı tespit edebilirler, hile kullanılmasını kesinlikle engelleyemezler ama kullananları tespit edip ban atabilirler. Knigt online'da hala nasıl oynanıyorsa lol'de öyle devam edecek.
Oynadığım bir oyun değil ama batış hikayesini falan çok güzel anlatan bir video izledim oradan biliyorum bir kaç şey.Knightı ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama knight online hile yi para ile bitirdi...
Batış mıOynadığım bir oyun değil ama batış hikayesini falan çok güzel anlatan bir video izledim oradan biliyorum bir kaç şey.
onaylı üye olmuşsun dostum, lp reborn'u bir denesene sana zahmet ona göre deneyelim bizdelp reborn safe hile kanka ws öyle değil 3 gün oynadım ws ile ban yedim onaylı üye olursam lp oynicam boşa flaglanmaya gerek yok
o kadar da değilIP ban yiyebiliyor muyuz lolde
hesabımı çok önceden açmıştım ve yeni yeni siteye giriş yapmaya başladım. onaylı üye nasıl olunuyor bir forum görmedim. hesabımın e-posta'sını onaylasam yeterli mi ?lp reborn safe hile kanka ws öyle değil 3 gün oynadım ws ile ban yedim onaylı üye olursam lp oynicam boşa flaglanmaya gerek yok
hiçbir şekilde IP ban yok mu yanio kadar da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?