Windsharp kullanıp banyedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dün gece talihsiz bir şekilde Ws den ban yedim lp kullanma fırsatım olmadı ancak forumda gördüğüm kadarıyla lp güvenilir onaylı olur olmaz lp den hile ye devam... Lol'ün bugun içine düştüğü durum 2008 2015 arası knight online'ın içine düştüğü duruma döndü. hile li kullanıcı sayısının artması hileye erişimin MH sayesine kolaylaşması lolü ileride radikal karalar almaya zorlayacak. Lol'ün Free to play yapısında değişiklikler yapcağını ön görüyorum. Bununla ilgili bir yazı dizisi hazırlayıp siz değerli MH kullanıcılarına önümüzdeki günlerde sunacağım. İyi Forumlar. :)

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dün gece talihsiz bir şekilde Ws den ban yedim lp kullanma fırsatım olmadı ancak forumda gördüğüm kadarıyla lp güvenilir onaylı olur olmaz lp den hile ye devam... Lol'ün bugun içine düştüğü durum 2008 2015 arası knight online'ın içine düştüğü duruma döndü. hile li kullanıcı sayısının artması hileye erişimin MH sayesine kolaylaşması lolü ileride radikal karalar almaya zorlayacak. Lol'ün Free to play yapısında değişiklikler yapcağını ön görüyorum. Bununla ilgili bir yazı dizisi hazırlayıp siz değerli MH kullanıcılarına önümüzdeki günlerde sunacağım. İyi Forumlar. :)
Rito uğraşmıyor bu işlerle tr'de kullanıcı sayısı azaldığı için üstüne düşmüyor. Yoksa herhangi bir hileyi kullananı tespit edebilirler, hile kullanılmasını kesinlikle engelleyemezler ama kullananları tespit edip ban atabilirler. Knigt online'da hala nasıl oynanıyorsa lol'de öyle devam edecek.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Rito uğraşmıyor bu işlerle tr'de kullanıcı sayısı azaldığı için üstüne düşmüyor. Yoksa herhangi bir hileyi kullananı tespit edebilirler, hile kullanılmasını kesinlikle engelleyemezler ama kullananları tespit edip ban atabilirler. Knigt online'da hala nasıl oynanıyorsa lol'de öyle devam edecek.
Knightı ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama knight online hile yi para ile bitirdi...

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Lolünde bitmesi yakındır 5 maçın 3ünde net anlaşılır düzeyde script kullanan oyuncular denk geliyor

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Knightı ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama knight online hile yi para ile bitirdi...
Oynadığım bir oyun değil ama batış hikayesini falan çok güzel anlatan bir video izledim oradan biliyorum bir kaç şey.

part2

part3

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
lp reborn safe hile kanka ws öyle değil 3 gün oynadım ws ile ban yedim onaylı üye olursam lp oynicam boşa flaglanmaya gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Oynadığım bir oyun değil ama batış hikayesini falan çok güzel anlatan bir video izledim oradan biliyorum bir kaç şey.
Batış mı :) knight Online da en eski sunucusunda şuan 100m oyun parasının değeri 87lira En pahalı goldbar 140 lira oyunun battığı flan yok kullanıcıları ayda oyunu oynamak için 1000 lira minimum ücret ödüyorlar. ve gene kullanıcıları ayda ortalama 4 ila 20 bin arası para kazanıyor hile yi para ile bitirdi dedğim usus buydu...

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
rito ban atmıyor ki ticket at istersen umursamıyolar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Belli etmemeliydin pek umursamıyorlar artık tüm oyuncular kullanıyordur :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
lp reborn safe hile kanka ws öyle değil 3 gün oynadım ws ile ban yedim onaylı üye olursam lp oynicam boşa flaglanmaya gerek yok
hesabımı çok önceden açmıştım ve yeni yeni siteye giriş yapmaya başladım. onaylı üye nasıl olunuyor bir forum görmedim. hesabımın e-posta'sını onaylasam yeterli mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ws dedected sanırım ondan dolayı ban yemen normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...