Onayli uye degilsin nasil uzun zamadir kullaniyon acaba10 numara script uzun zamandır oynuyorum umarım hep güncel kalır ve oynarız ilginç olanı ise 3 haftadır neredeyse ban felan yemiyorum şuana kadar 2-3 kişi fark etti reportladılar ama çoğu insan inandı ve win rate yüksek olunca tabi
hile herkese açıkOnayli uye degilsin nasil uzun zamadir kullaniyon acaba
harras tuşuna basarsanız minyonlara son vuruş yapıp rakibi dürterHarass ne demek arkadaşlar ?
e peki x ten farkı ne x ne oluyor tam olarak v farm yapıyor normal onu anladık x ile c nin farkı ne?harras tuşuna basarsanız minyonlara son vuruş yapıp rakibi dürter
bir de lucian denedim skill kullanmıyor hiç space basılı tutarken? bir de focus minions over objectives bu ne oluyorharras tuşuna basarsanız minyonlara son vuruş yapıp rakibi dürter
dostum onaylı hesabım da var kanıtlayadabilirimOnayli uye degilsin nasil uzun zamadir kullaniyon acaba
aynhile herkese açık
kanka mana itemini stacklıyor onu yapman gerekiyor keza bittikten sonra q y boşa atmıcaktırArkadaşlar bişi sorucam hile öncelikle efsane ama bi sorunum var mesela ezreal alıyorum sureklı kend kendıne q atıyor napıcam onu ya ?
Hello, I use this script constantly, but today it is not working, and only for me?
kanka mana itemini stacklıyor onu yapman gerekiyor keza bittikten sonra q y boşa atmıcaktır
Nasıl yapıcam kanka ya bı yardımcı olsankanka mana itemini stacklıyor onu yapman gerekiyor keza bittikten sonra q y boşa atmıcaktır
Herhangi bir config kullanıyor musun?beyler doge çok iyi yapamıyor çoğu yeteneği yiyor ve vayne aldığımda vayne saçma saçma geriye q atıyor kite yapmıyor bide karakter titriyor neyde sorun acaba bi yardımcı olurmusunuz ha bide jung oynadığımda ejdere çarpı çok iyi atamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?