Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
10 numara script uzun zamandır oynuyorum umarım hep güncel kalır ve oynarız ilginç olanı ise 3 haftadır neredeyse ban felan yemiyorum şuana kadar 2-3 kişi fark etti reportladılar ama çoğu insan inandı ve win rate yüksek olunca tabi :)
Onayli uye degilsin nasil uzun zamadir kullaniyon acaba

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
harras tuşuna basarsanız minyonlara son vuruş yapıp rakibi dürter
e peki x ten farkı ne x ne oluyor tam olarak v farm yapıyor normal onu anladık x ile c nin farkı ne?
Post automatically merged:

harras tuşuna basarsanız minyonlara son vuruş yapıp rakibi dürter
bir de lucian denedim skill kullanmıyor hiç space basılı tutarken? bir de focus minions over objectives bu ne oluyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Onayli uye degilsin nasil uzun zamadir kullaniyon acaba
dostum onaylı hesabım da var kanıtlayadabilirim :) ultimate win 7 kullanıyorum ve gayette iyi çalışıyor oyunlarda iyi fps alıyorum ve bilgisayarım da oyun pcsi değil 2 gb ekran kartım var 4 gb rm var hile çok başarılı ben baya sevdim ve şahsen paralı da devam etse alırım ban olayı felan da yaşamadım arada hile diyenler oldu ama win rate ve hareketler kullanış da önemli umaırm herkes bansız bi oyun deneeyimi yaşar :)

Facebook : Ducbydeptrai
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
add key for loadscript pls , thanks u

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bişi sorucam hile öncelikle efsane ama bi sorunum var mesela ezreal alıyorum sureklı kend kendıne q atıyor napıcam onu ya ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hello, I use this script constantly, but today it is not working, and only for me?

Üye
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I am having an error, that corrupted file, I would like to know where the files are so I can delete them, and the system will download again.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Good afternoon, from 12:00, the windsharp started to download a dll from the windsharp and it is no longer injecting.

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dodge u yapamadım yardımcı olabilcek ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
beyler doge çok iyi yapamıyor çoğu yeteneği yiyor ve vayne aldığımda vayne saçma saçma geriye q atıyor kite yapmıyor bide karakter titriyor neyde sorun acaba bi yardımcı olurmusunuz ha bide jung oynadığımda ejdere çarpı çok iyi atamıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
trde çalısıyor euwda çalısmıyor inanılmaz sorunu bulamadım ya

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle eline sağlık pika hilede bazı karakterler biraz yavaş kalıyor gibi gördüm umarım onlarda diğerleri gibi makina olur eline sağlık tekrardan iyi forumlar.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
beyler doge çok iyi yapamıyor çoğu yeteneği yiyor ve vayne aldığımda vayne saçma saçma geriye q atıyor kite yapmıyor bide karakter titriyor neyde sorun acaba bi yardımcı olurmusunuz ha bide jung oynadığımda ejdere çarpı çok iyi atamıyor
Herhangi bir config kullanıyor musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...