canim kardesim benim peki bana acikla neden bir hesap ban yerken diger hesap ban yemiyor? sonucta ikisinede ayni ip adresinden giriyorum ya.hiç alaykası yok kardeşim bi kere senin internet ipnden girdiğin herhangi hesap ban yediyse lolün hile bulma programı kapatılana kadar sen ip adresin takipte kalır diye biliyorum
şu bir kaç günde 1 çarda ban yedikten sonra diyerinde de kullandın mı peki ?canim kardesim benim peki bana acikla neden bir hesap ban yerken diger hesap ban yemiyor? sonucta ikisinede ayni ip adresinden giriyorum ya.
eski maçlarına bakıcam sadeceşu bir kaç günde 1 çarda ban yedikten sonra diyerinde de kullandın mı peki ?
kullandıysan o kullanıpta banlanmadığın çarla beni bi eklesene GG AzeR
çünkü ban wave olmadan girmişsindir şuan yüksek lvl hesabın ile oynasana sc ile max 3 maç diyorum ban yeme sürencanim kardesim benim peki bana acikla neden bir hesap ban yerken diger hesap ban yemiyor? sonucta ikisinede ayni ip adresinden giriyorum ya.
ban wawe nezaman biter knk ?çünkü ban wave olmadan girmişsindir şuan yüksek lvl hesabın ile oynasana sc ile max 3 maç diyorum ban yeme süren
bir daha ki yamada bitdi bitdi bitmedi başka bir hile lazım bu açığa çıkmış demekban wawe nezaman biter knk ?
ya hala dediği şeylere bak dostum şuan her hile piyasadaki delected hepsiartık hileye bi el atılması lazım diğer güncelleme değil hilenin güncellenmesi lazım hile açığa çıktı bane wawe le alakası yok
Thx I know I already tried the ban no, I just wanted a combo tooguys I will only say one thing that if you only turn on the farm mode you will not get a ban I have already 30 match game !and by the way I changed the settings a little
eee dostum dediğim şeyde bu sc ye bakılması lazım değilmi ban yemeye devam etmek istiyorsan orası ayrı istediğin kadar yiyebilrisin umrumda olmazya hala dediği şeylere bak dostum şuan her hile piyasadaki delected hepsi
ve artı olarak her hile böyle diye kafandan sıkma paralı kullanan arkadaşlarım var ve daha ban yemedi o yüzden kendini haklı çıkartana kadar seninle konuşmak istemiyorum güncelleme gelmedende senin gibiler ban dalgası var diye diye kendini kandırır ve ban yemeye devam eder bu hilenin acil yenilenmesi lazım paralı hile gibi oto save almıyor çünküeee dostum dediğim şeyde bu sc ye bakılması lazım değilmi ban yemeye devam etmek istiyorsan orası ayrı istediğin kadar yiyebilrisin umrumda olmaz
toir de paralı şuan satışa kapalı guncellemeye kadar acaba neden butun hepsinden bilgim var merak etme toir türkiyede satış yapan benım kendı arkadaşım ve kendıside dedi aynı şeyieee dostum dediğim şeyde bu sc ye bakılması lazım değilmi ban yemeye devam etmek istiyorsan orası ayrı istediğin kadar yiyebilrisin umrumda olmaz
Post automatically merged:
ve artı olarak her hile böyle diye kafandan sıkma paralı kullanan arkadaşlarım var ve daha ban yemedi o yüzden kendini haklı çıkartana kadar seninle konuşmak istemiyorum güncelleme gelmedende senin gibiler ban dalgası var diye diye kendini kandırır ve ban yemeye devam eder bu hilenin acil yenilenmesi lazım paralı hile gibi oto save almıyor çünkü
şşimdi birtanesi der gidip ondan niye almıyorsun asrkadaşım diye çıkarcı olacak biri değilim.
detected rnBan rate?
harbiden galiba banlarin artmasi onayli uyeden herkese cektiklerinde olmaya baslamisti.Abi şu hileyi üye özelliğinden çıkarın artık önceki sistem gibi onaylı üye olma şartı gelsin çoluğu çocuğu kullanırsa olacağı budur.
cidden ya böyle olunca banlar baya arttıAbi şu hileyi üye özelliğinden çıkarın artık önceki sistem gibi onaylı üye olma şartı gelsin çoluğu çocuğu kullanırsa olacağı budur.
yemeyen yok ya atsın birde ban yemeyen nıckını gelsın dc yayın açıp 1 maç açtıgını göstersin 2 3 oyuna bakalım hesap elındemıBeyler ban yiyen var yemiyen var ben evade falan hepsi kapalı oynuyom yok her türlü ban yiyom diğerleri nasıl yemiyor bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?