Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hiç alaykası yok kardeşim bi kere senin internet ipnden girdiğin herhangi hesap ban yediyse lolün hile bulma programı kapatılana kadar sen ip adresin takipte kalır diye biliyorum
canim kardesim benim peki bana acikla neden bir hesap ban yerken diger hesap ban yemiyor? sonucta ikisinede ayni ip adresinden giriyorum ya.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
canim kardesim benim peki bana acikla neden bir hesap ban yerken diger hesap ban yemiyor? sonucta ikisinede ayni ip adresinden giriyorum ya.
şu bir kaç günde 1 çarda ban yedikten sonra diyerinde de kullandın mı peki ?
kullandıysan o kullanıpta banlanmadığın çarla beni bi eklesene GG AzeR
Post automatically merged:

şu bir kaç günde 1 çarda ban yedikten sonra diyerinde de kullandın mı peki ?
kullandıysan o kullanıpta banlanmadığın çarla beni bi eklesene GG AzeR
eski maçlarına bakıcam sadece

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
artık hileye bi el atılması lazım diğer güncelleme değil hilenin güncellenmesi lazım hile açığa çıktı bane wawe le alakası yok

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
guys I will only say one thing that if you only turn on the farm mode you will not get a ban I have already 30 match game ! :peepoNice: and by the way I changed the settings a little :tospik:

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ya hala dediği şeylere bak dostum şuan her hile piyasadaki delected hepsi
eee dostum dediğim şeyde bu sc ye bakılması lazım değilmi ban yemeye devam etmek istiyorsan orası ayrı istediğin kadar yiyebilrisin umrumda olmaz

eee dostum dediğim şeyde bu sc ye bakılması lazım değilmi ban yemeye devam etmek istiyorsan orası ayrı istediğin kadar yiyebilrisin umrumda olmaz
ve artı olarak her hile böyle diye kafandan sıkma paralı kullanan arkadaşlarım var ve daha ban yemedi o yüzden kendini haklı çıkartana kadar seninle konuşmak istemiyorum güncelleme gelmedende senin gibiler ban dalgası var diye diye kendini kandırır ve ban yemeye devam eder bu hilenin acil yenilenmesi lazım paralı hile gibi oto save almıyor çünkü :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

ve artı olarak her hile böyle diye kafandan sıkma paralı kullanan arkadaşlarım var ve daha ban yemedi o yüzden kendini haklı çıkartana kadar seninle konuşmak istemiyorum güncelleme gelmedende senin gibiler ban dalgası var diye diye kendini kandırır ve ban yemeye devam eder bu hilenin acil yenilenmesi lazım paralı hile gibi oto save almıyor çünkü :)
toir de paralı şuan satışa kapalı guncellemeye kadar acaba neden butun hepsinden bilgim var merak etme toir türkiyede satış yapan benım kendı arkadaşım ve kendıside dedi aynı şeyi

şşimdi birtanesi der gidip ondan niye almıyorsun asrkadaşım diye çıkarcı olacak biri değilim.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Abi şu hileyi üye özelliğinden çıkarın artık önceki sistem gibi onaylı üye olma şartı gelsin çoluğu çocuğu kullanırsa olacağı budur.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Beyler ban yiyen var yemiyen var ben evade falan hepsi kapalı oynuyom yok her türlü ban yiyom diğerleri nasıl yemiyor bilmiyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...