Süper Üye
bende sorunsuz çalışıyor dostum ben memnunumbir tek bende mi öyle bilmiyorum da cha config bende çok kötü combo yaparken evade çalışırken falan çok kötü çalışıyor ama default ayarlarda mükemmel çalışıyor (cha cfg kurarken bütün cfg dosyalarını silip öyle içine atıyorum birissi de öyle olması gerektiğini yazmıştı)
oyuna güncelleme geldi hile güncel değilleaguw of legends versiyon hatası alıyorum çözümünü bilen var mı
League of Legends hash missmatch! League Hash: e8033b1d4a052124978311eeaae812b2 League Version: 11.10.374.9538 hata bu
Me too broleaguw of legends versiyon hatası alıyorum çözümünü bilen var mı
League of Legends hash missmatch! League Hash: e8033b1d4a052124978311eeaae812b2 League Version: 11.10.374.9538 hata bu
Who told youban olayı düzeldimi herkes bugünü söylüyordu
maybe after three hourswhen update?
yeni update gelmedi daha ondaninject hash diye bi sorun verip oyundan atıyor
update bekliyoruzyeni update gelmedi daha ondan
oyunu çerçevesi moda ya da pencereli moda al görüntü ayarlarındanBenim ekran oyuna girince Çok büyüyo oyundan atıyo bi yardımcı olabilirmisiniz
Launcher dan Ayarlar>Oyun> ''Eski DX9 modunu tercih et'' Aç sorunun çözülür.Benim ekran oyuna girince Çok büyüyo oyundan atıyo bi yardımcı olabilirmisiniz
akşama doğru gelir büyük ihtimalupdate ne zaman gelir?
dostum sana güzel bir config verebilirimDostum, az önce özel oyun kurup botlara karşı "Ezreal" alarak denedim, spaceye bastığımda atak falan yapmıyor. Hadi onu geçtim skillerin %95ini dodgelemiyor. Hayır yani dodge atması için ve space bastığımda combo çekmesi için extra bir ayar varsa yardımcı olursan sevinirim. Lazysharp da hiç bir ayar yapmadan girip oyuna takır takır oynuyordum ve gayet güzel neredeyse tüm skilleri dodgeliyor ve çok güzel combo yapıyordu. Ne yalan söyleyeyim lazysharp da ayarlara girdiğimi bile hatırlamıyorum.
atak yapması için shift ile menüyü açıp scriptloaderdan loadlaman lazım, oktw scriptini öneririmDostum, az önce özel oyun kurup botlara karşı "Ezreal" alarak denedim, spaceye bastığımda atak falan yapmıyor. Hadi onu geçtim skillerin %95ini dodgelemiyor. Hayır yani dodge atması için ve space bastığımda combo çekmesi için extra bir ayar varsa yardımcı olursan sevinirim. Lazysharp da hiç bir ayar yapmadan girip oyuna takır takır oynuyordum ve gayet güzel neredeyse tüm skilleri dodgeliyor ve çok güzel combo yapıyordu. Ne yalan söyleyeyim lazysharp da ayarlara girdiğimi bile hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?