Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bir tek bende mi öyle bilmiyorum da cha config bende çok kötü combo yaparken evade çalışırken falan çok kötü çalışıyor ama default ayarlarda mükemmel çalışıyor (cha cfg kurarken bütün cfg dosyalarını silip öyle içine atıyorum birissi de öyle olması gerektiğini yazmıştı)
bende sorunsuz çalışıyor dostum ben memnunum

Gece
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ban yeme olayı ne durumda? 12 mayısı bekleyin diye 1 aydır yazıp yazıp duruyorlardı.Düzeldi mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Guys, could someone well tell me if they’re really going to have the 12th update, or if they’ve already had

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ban olayı düzeldimi herkes bugünü söylüyordu

Üye
5 HİZMET YILI
leaguw of legends versiyon hatası alıyorum çözümünü bilen var mı
League of Legends hash missmatch! League Hash: e8033b1d4a052124978311eeaae812b2 League Version: 11.10.374.9538 hata bu

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dostum, az önce özel oyun kurup botlara karşı "Ezreal" alarak denedim, spaceye bastığımda atak falan yapmıyor. Hadi onu geçtim skillerin %95ini dodgelemiyor. Hayır yani dodge atması için ve space bastığımda combo çekmesi için extra bir ayar varsa yardımcı olursan sevinirim. Lazysharp da hiç bir ayar yapmadan girip oyuna takır takır oynuyordum ve gayet güzel neredeyse tüm skilleri dodgeliyor ve çok güzel combo yapıyordu. Ne yalan söyleyeyim lazysharp da ayarlara girdiğimi bile hatırlamıyorum.
dostum sana güzel bir config verebilirim

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum, az önce özel oyun kurup botlara karşı "Ezreal" alarak denedim, spaceye bastığımda atak falan yapmıyor. Hadi onu geçtim skillerin %95ini dodgelemiyor. Hayır yani dodge atması için ve space bastığımda combo çekmesi için extra bir ayar varsa yardımcı olursan sevinirim. Lazysharp da hiç bir ayar yapmadan girip oyuna takır takır oynuyordum ve gayet güzel neredeyse tüm skilleri dodgeliyor ve çok güzel combo yapıyordu. Ne yalan söyleyeyim lazysharp da ayarlara girdiğimi bile hatırlamıyorum.
atak yapması için shift ile menüyü açıp scriptloaderdan loadlaman lazım, oktw scriptini öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...