Onaylı Üye
thanksProbably once riot anticheat kicks back in. No way a public implementation can last long against a full team of paid developers. Riot has a specific department for anticheat and they go public using their websites and twitter.
Challenger cfgyi kullan düzeltiyo büyük oranda gene olacaktır fakat daha azÜst Düzey bir FPS Düşüşü oluyor çözümü varsa yazarsanız sevinirim. (Sadece Sc açıkken)
f7 den drawings kapa fps yukselecektirÜst Düzey bir FPS Düşüşü oluyor çözümü varsa yazarsanız sevinirim. (Sadece Sc açıkken)
244den 50ye düşüyor xdDüzenleme yapılıyorsa FPS'e el atılabilir farm tuşuna bastığımız gibi 170'den 80'lere düşüyor.
Değişiklik yok gene 200 fps düşüşü varChallenger cfgyi kullan düzeltiyo büyük oranda gene olacaktır fakat daha az
3-4 Gündür kullanıyorum sabah uyandığımda ban yemiş olarak buldum. Yaklaşık 40 maç kadar attım. İlk kullandığımda 31 level düz unranked hesaptı (kendi elimle kastım). Bronz başladı düne kadar gold4 dü. Evade kapalı combo kapalı yalnızca adc oynadığımdan kite açıktı. Ashe,Kaisa,Caitlyn oynadım genelde. Draw kapalı flash/ignite gibi speller kapalıydı. Rapor yediğim 3-4 maç oldu. Şuan hesabım kalıcı olarak banlı durumlar böyle arkadaşlar. Kendinize iyi bakınİndirdim.Yine bir umut gelişmeleri yazarım söz. : aşırı duygusal ama çok aşırı duygusal emoji tıpkı yavru köpek bakışı gibi :
Bende yaklaşık 1 haftadır falan oynuyorum hala hesabım banlanmadı sanırım senin banın rapor'dan dolayı yemiş olabilir3-4 Gündür kullanıyorum sabah uyandığımda ban yemiş olarak buldum. Yaklaşık 40 maç kadar attım. İlk kullandığımda 31 level düz unranked hesaptı (kendi elimle kastım). Bronz başladı düne kadar gold4 dü. Evade kapalı combo kapalı yalnızca adc oynadığımdan kite açıktı. Ashe,Kaisa,Caitlyn oynadım genelde. Draw kapalı flash/ignite gibi speller kapalıydı. Rapor yediğim 3-4 maç oldu. Şuan hesabım kalıcı olarak banlı durumlar böyle arkadaşlar. Kendinize iyi bakın)
250 den 60 70 e düşüyor yavDüzenleme yapılıyorsa FPS'e el atılabilir farm tuşuna bastığımız gibi 170'den 80'lere düşüyor.
bu konfigürasyonu nereden bulacağız?Challenger cfgyi kullan düzeltiyo büyük oranda gene olacaktır fakat daha az
herodan heroyada değişiyo ve farm çoksa donma yapıyor244den 50ye düşüyor xd
Post automatically merged:
Değişiklik yok gene 200 fps düşüşü var
her yamada ban yersin kardeşim konu başlığını oku detected yazıyor max 2 hafta dayanıyor ama illaki ban yiyorsun scyi aç ama oyuna girmesen bile ban yiyorsunArkadaşlar yeni yamada ban yer mi bu script kullandığımız hesaplar?
no after 60 gamesis it still ban after 2 games?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?