Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Üst Düzey bir FPS Düşüşü oluyor çözümü varsa yazarsanız sevinirim. (Sadece Sc açıkken)

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
10.08.2021 - 02:11 - SDK & Core Update.

Fixed EzEvade. LuxR , Aatrox Q etc.

SDK :
Fixed Direction Vector.
OnCreate missile source & target now works.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Düzenleme yapılıyorsa FPS'e el atılabilir farm tuşuna bastığımız gibi 170'den 80'lere düşüyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İndirdim.Yine bir umut gelişmeleri yazarım söz. : aşırı duygusal ama çok aşırı duygusal emoji tıpkı yavru köpek bakışı gibi :
3-4 Gündür kullanıyorum sabah uyandığımda ban yemiş olarak buldum. Yaklaşık 40 maç kadar attım. İlk kullandığımda 31 level düz unranked hesaptı (kendi elimle kastım). Bronz başladı düne kadar gold4 dü. Evade kapalı combo kapalı yalnızca adc oynadığımdan kite açıktı. Ashe,Kaisa,Caitlyn oynadım genelde. Draw kapalı flash/ignite gibi speller kapalıydı. Rapor yediğim 3-4 maç oldu. Şuan hesabım kalıcı olarak banlı durumlar böyle arkadaşlar. Kendinize iyi bakın :))

caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
3-4 Gündür kullanıyorum sabah uyandığımda ban yemiş olarak buldum. Yaklaşık 40 maç kadar attım. İlk kullandığımda 31 level düz unranked hesaptı (kendi elimle kastım). Bronz başladı düne kadar gold4 dü. Evade kapalı combo kapalı yalnızca adc oynadığımdan kite açıktı. Ashe,Kaisa,Caitlyn oynadım genelde. Draw kapalı flash/ignite gibi speller kapalıydı. Rapor yediğim 3-4 maç oldu. Şuan hesabım kalıcı olarak banlı durumlar böyle arkadaşlar. Kendinize iyi bakın :))
Bende yaklaşık 1 haftadır falan oynuyorum hala hesabım banlanmadı sanırım senin banın rapor'dan dolayı yemiş olabilir

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1 yıl geçmiş hala kullanıyorum mükemmel bir hile
Post automatically merged:

Arkadaşlar yeni yamada ban yer mi bu script kullandığımız hesaplar?
her yamada ban yersin kardeşim konu başlığını oku detected yazıyor max 2 hafta dayanıyor ama illaki ban yiyorsun scyi aç ama oyuna girmesen bile ban yiyorsun

Üye
4 HİZMET YILI
ban wave den geçen bir hesap ile 2 aydır ban yemedim gayet kullanışlı bir sc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...