Griffin Premium
bro ufak at yaBeyler salın artık yeni sistemler 2 maçta ban yiceksiniz script devri de kapandı
yalan değil dostum 130 oyunda ban yemedi hesap bugün yedi yeni lol işlemciden sonra , 2-3 aydır bansız oynuyordum
benim ki hala ban yemedi. 3 aydir ban yok hesapta.Beyler salın artık yeni sistemler 2 maçta ban yiceksiniz script devri de kapandı
yalan değil dostum 130 oyunda ban yemedi hesap bugün yedi yeni lol işlemciden sonra , 2-3 aydır bansız oynuyordum
1 el attim ban yedim SÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜbenim ki hala ban yemedi. 3 aydir ban yok hesapta.
nası aq ilk elden ban yedim bendurum güncellemesi hala ban yemedim lvl 22 oldum
a provocateur and a deceiver.durum güncellemesi hala ban yemedim lvl 22 oldum
onu aktif edince daha gec mi ban yiyoruzcok cabuk ban yiynlerin dikkatine hilede sorun yok ayarlardan OYUN Yazan kısımdan Eski DX9 Modunu Tercih et var onu aktif edin bide şuan hilede en iyi calışan herolar Ashe Jhin Pyk LeeSeN jayce
Kanka boşu boşuna kimsenin kafasını karıştırma eski Dx9 Modu kapalıysa hile ekrana bazı pclerde gelmez sadece onu düzeltir ban ile uzaktan yakından alakası yokcok cabuk ban yiynlerin dikkatine hilede sorun yok ayarlardan OYUN Yazan kısımdan Eski DX9 Modunu Tercih et var onu aktif edin bide şuan hilede en iyi calışan herolar Ashe Jhin Pyk LeeSeN jayce
Güncelleme: bilmem kaç patch geldi hala ban yok urf hızlı ban atıyor diyenler yalan evade açık urf oynadım skillerin hepsi immobile +150 maç ban yokGüncelleme: yeni yama geldi +50 maç hala ban yok.
nasıl ya vallaha 3.oyunun ortasında ban yedim özel yaptığın bi yöntem var mı yoksa dümdüz normal açıyor musun ?Güncelleme: bilmem kaç patch geldi hala ban yok urf hızlı ban atıyor diyenler yalan evade açık urf oynadım skillerin hepsi immobile +150 maç ban yok
Not: bu hesapta 35 maç var 1 günde silver4 den gold 4
Ekli dosyayı görüntüle 68818Ekli dosyayı görüntüle 68819Ekli dosyayı görüntüle 68820
Magic.nası aq ilk elden ban yedim ben
Ben max 6 lvle kadar dayanıyorumdurum güncellemesi hala ban yemedim lvl 22 oldum
1 aydır banlanmıyorum Hala inanmayanlar için aldığım ekran görüntülerini atıyorum umarım boş konuşanların sesini keserFake,dont belive to people that says it dont gives ban. Max 1-2 games It does ban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?