Onaylı Üye
Script kullanıpta ban yememe gibi bir durum yok hesaba inject olduğu an hesap her türlü banlanır sadece ban süresi uzunsa şanslı olursunBu hilenin ban riski nedir belli etmeden oynarsak silver eloda
Script kullanıpta ban yememe gibi bir durum yok hesaba inject olduğu an hesap her türlü banlanır sadece ban süresi uzunsa şanslı olursunBu hilenin ban riski nedir belli etmeden oynarsak silver eloda
Selamlar, hileyi bilgisayarına indirdiğin andan itibaren ban yeme riskin başlar. sc kullanımı veya bilgisayarda bulundurulması riot games tarafından otomatik olarak algılanıp ban yemene sebep olmaktadır.Bu hilenin ban riski nedir belli etmeden oynarsak silver eloda
hmm anladım yani belli etmesek bile kesin ban söz konusu anti cheat sisteminden dolayı?Script kullanıpta ban yememe gibi bir durum yok hesaba inject olduğu an hesap her türlü banlanır sadece ban süresi uzunsa şanslı olursun
3. parti dosya oyun tarafından otomatik olarak algılanır. Algılanama süresi şansına bağlı olarak değişiklik gösterir. Forumda kullanıp 8 ay ban yemeyen de var 1 maç oynayıp ban yiyen de var dostum.hmm anladım yani belli etmesek bile kesin ban söz konusu anti cheat sisteminden dolayı?
çok yanlış düşünüyosun kişiden kişiye değişçeğini sanmıyorum ban dalgası gelince herkes banlanır3. parti dosya oyun tarafından otomatik olarak algılanır. Algılanama süresi şansına bağlı olarak değişiklik gösterir. Forumda kullanıp 8 ay ban yemeyen de var 1 maç oynayıp ban yiyen de var dostum.
İyi forumlar.
Ban dalgası diye bir şey yoktur aslında, sistem her zaman aktif şansına bağlı olarak yakalanma süren artıyor. Kişiden kişiye bağlı olarak da değişiyor demedim zaten. Lütfen dikkatli okuyun.çok yanlış düşünüyosun kişiden kişiye değişçeğini sanmıyorum ban dalgası gelince herkes banlanır
Lazy silinmeden önce son 3 ay ana hesabımda kullandım hala ban yemediScript kullanıpta ban yememe gibi bir durum yok hesaba inject olduğu an hesap her türlü banlanır sadece ban süresi uzunsa şanslı olursun
Hemen deneyemezsin güncel değilTeşekkürler hemen deneyeceğim
İşte bu beni üzerHemen deneyemezsin güncel değil ☺
Mutlaka yiyecek merak etme .dLazy silinmeden önce son 3 ay ana hesabımda kullandım hala ban yemedi
Oyuna yama geldi ve sc şuanda çalışmıyor.oyundan atıyor yukle diyince çözümü nedir
tamam abiMutlaka yiyecek merak etme .d
Hotfix kullanarak çözüm üretebilirsin ama riskli bayaoyundan atıyor yukle diyince çözümü nedir
Hotfix kullanarak çözüm üretebilirsin ama riskli baya