Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sa ıkı gundur takıp edıyorum da guncellenmedi mi brolar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu script en iyi hangi heroyla çalışıyo birde fixlenmişti güncellendimi
Vayne - lucian - irelia - kogmaw - testlerimde gayet başarılı birde hileye güncelleme gelmesi beklenıyor suan aktıf degil yeni packdan dolayı fix yedi
Post automatically merged:

sa ıkı gundur takıp edıyorum da guncellenmedi mi brolar
Hayır dostum güncellenmedi sanırım büyük packın cıkmasını beklıyorlar yeni yama gelicek lole o yüzden sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Vayne - lucian - irelia - kogmaw - testlerimde gayet başarılı birde hileye güncelleme gelmesi beklenıyor suan aktıf degil yeni packdan dolayı fix yedi
Post automatically merged:

Hayır dostum güncellenmedi sanırım büyük packın cıkmasını beklıyorlar yeni yama gelicek lole o yüzden sanırım
çok teşekkür ederim bende biraz o herolar hakkında bilgi sahibi olayım elim alışsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dikkatli okudum 1 maç oynayıp ban yiyen de var 8 ay ban yemeyen de var demişsin bu ne anlama geliyo ayrıca şansına bağlı diyosun bu da kişiden kişiye bağlı olayına çıkıyo lütfen yanlış bilgi vermeyin insanlara durum böyle değil
Yanlış bilgi vermiyorum, şahsen arkadaşım 1 maç oynayıp ban yedi, fakat 6-7 ay kullanan arkadaşım herhangi bir şekilde ban yemedi. Yaşadığım olaylar üzerine insanları bilgilendirmeye çalışyıyorum.
İyi forumlar.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
guncelleme gelmiş ama oyundan atma sorunu devam ediyor bilgi verirmisiniz lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...