Yoldan geçenin hileleri kullanabilmesi daha ilginç olmaz mıydı??Kullanabilmem için 50 mesaj bırakmam sizcede ilginç değil mi ? Ne yapayım gelene gidene teşekkür yazısı mı atalım yasak olduğu halde ?
Çıktığından beri kullanıyorum ban yemedim. Ki üç beş maçta reportlandığımı da biliyorumBeyler scripti kullanmak için boşuna uğraşmayın bayadır lol oynamıyodum en son temmuz ayında fılan girmiştim ve scripti kullanmıştım script kullandığım hesap banlanmış dün yeni hesap açtım ve bu yeni scripti deniyim dedim 1 maç girdim bu arada scriptin değiştiğinden haberim yoktu haliyle script kullanmadan oynadım çünkü ayarlar yapılı değildi yani scriptten reportlanma ihtimalim yok ama maçtan 10 dakika sonra hesap ban yedi
yeni hesap açıp dene riesbu hileyi o kadar çok kullanmak istiyorum ki ama ban yemekten de bir o kadar korkuyorum![]()
çok yanlış bir görüş açısı bence bu hileler droptan düşmüyor reis parmaklarla yapılıyorKullanabilmem için 50 mesaj bırakmam sizcede ilginç değil mi ? Ne yapayım gelene gidene teşekkür yazısı mı atalım yasak olduğu halde ?