Onaylı Üye
indirmede ne gibi sorunlar yaşadın bende yaşamak istemiyorumherşey tam ama neden indiremiyorum![]()
indirmede ne gibi sorunlar yaşadın bende yaşamak istemiyorumherşey tam ama neden indiremiyorum![]()
50 yorum atman lazım bromnasıl indirebilirim
ne kadar bi düşüş oluyor ?hile gayet iyi çalışıyor fakat fps düşük
bence e yi kritik zamanlarda kullanıyordurcaitlyn hile iyi çalışmıyor skillerden ilk e atması gerekiyor ama e yi neredeyse hiç kullanmıyor ilk e ile başlasa tek karakterim olur.bidahaki yamada İnşallah düzelir diye ümit ediyorum düzelirse efsane olacak.
öyle gibi görünüyodiğer hilelerden çok iyi
hocam her hilede olduğu gibi bundada risk seviyesi vardır kullanmadım hiç ama öyledir yani ama ne kadar düşük yüksek orasını bilemicemEyvallah hocam risk seviyesi nedir?
belki tuş atamalarını yanlış yapmışsındır bi kontrol et bencebeyler bende c ye basmama rağmen minyonlara son vuruş yapmıyor nedenini bilen varsa söyler mi?
onaylı olman gerekiyor dostumElinize saglik bi arkadasim su an kullaniyor, ben de izliyorum eger hosuma giderse ben de indiricem
onaylı olman gerekiyor dostum
aga hepsi doğru şuan hiçbir komut çalışmıyor space basıyorum saldırmıyor c le son vuruşta atmıyor komut penceresinde delay yazısı çıkıyor ...elki tuş atamalarını yanlış yapmışsındır bi kontrol et bence
vallahi bişe diyemem ben daha o kadar çıkıyor bendenaga hepsi doğru şuan hiçbir komut çalışmıyor space basıyorum saldırmıyor c le son vuruşta atmıyor komut penceresinde delay yazısı çıkıyor ...
50 tane yorum atman gerekiyorOnayli nasil olunuyor?