Seçkin Üye
yani duzeltecekler yıne ?Adminler test ediyor sanırsam
yani duzeltecekler yıne ?Adminler test ediyor sanırsam
bende nedense bi korku var içimde her an bişe olacak gibi bilemedimevet ana hesapla giriyom
ana hesapla gırmeyın derımbende nedense bi korku var içimde her an bişe olacak gibi bilemedim
suan ıcın sadece admınler gırebılıyorŞu an onaylı üyeler de mi kullanamıyor.
sen gırebılıyon mu suanŞu anlık güzel çalışıyor gelişince çok daha iyi olucağına eminim
bende öyle düşünüyorum çünkü ritonun ne yapacağı belli olmaz benimde tavsiyom o yönde teşekkürler yinedeana hesapla gırmeyın derım
Post automatically merged:
suan ıcın sadece admınler gırebılıyor
Post automatically merged:
sen gırebılıyon mu suan
rıot bellı degıl ama sen yıne de her ıhtımale karsı yan hesap kur gırbende öyle düşünüyorum çünkü ritonun ne yapacağı belli olmaz benimde tavsiyom o yönde teşekkürler yinede
TeşekkürlerHile şuan güncellemede olduğu için adminler test yapıyor. En kısa süre de herkesin kullanımına açarlar
Var zoom hackarkadaşlar zoom hack var mı bu hilede bulamadım ben.
kankacım şuanlık kullanamıyorsun güncelleme dolayısıyla sc kapalı ama bir kaç saate açarlarScripti nasıl kullanıcaz biri açıklayabilirmi ?
güncelleme dolayısıyla kapalıya aldılar düzelir yakındaNeden Admin+ a alındı?
aynen öyle biz ipi sağlam kazığa bağlayalımda gerisi teferruatrıot bellı degıl ama sen yıne de her ıhtımale karsı yan hesap kur gır
Ben yaklaşık lazyden beri 4 ay yada daha uzun süredir kullanıyorum ban yemedimHileyi kaç gündür ayni hesapta kullanıyorsunuz ? Banlanmadan kullanan varmı uzun süre boyunca. Alıntılarsanız seviniriimm