Hesap ban yer, riot ip ban atmıyor, eskiden bazı oyunlar atıyordu ama nafile olduğu anlaşıldı, çünkü modeme reset atınca zaten ip yenilendiğinden çözüm değil, ha birde internet kafeden girdiğini düşün bir çok pc giremeyecek bu sebeple ip ban atılmıyor.hile güvenilirmi yani ıp yada donanım ban yermiyim
Post automatically merged:
eline sağlık
windsharp klasörünü C /: ana klasöründen silmeyi deneyin, ardından masaüstüne geri dönün ve tuş penceresine basın + R, sol altta bir pencere açılacaktır: içeride% temp% yazın ve klasörün tüm içeriğini silin daha sonra sadece geçici yazarak anahtar dizisini tekrarlayın ve içindeki her şeyi silin, tüm bu işlemleri tarayıcı olmadan açın, ardından ccleaner ile iyi bir tarama yapın ve sistemi yeniden başlatın, bunun işe yarayıp yaramadığını görünEkli dosyayı görüntüle 53903
arkadaşlar bu hatayı alıyorum diretx indirdim c++ indirdim güvenlik duvarınıkapattım hala bu hatayı alıyorum yardımcıolabilecek varmı
yardımcı olur musunuz herşeyi yapıyorum sorun alıyorumEkli dosyayı görüntüle 53903
arkadaşlar bu hatayı alıyorum diretx indirdim c++ indirdim güvenlik duvarınıkapattım hala bu hatayı alıyorum yardımcıolabilecek varmı