kanka net framework 4.5 indir düzelirhile gayet güzel çalısıyordu format attım tekrar indirdim script çalısmamaya basladı bilgisi olan
menü shift ile açılıyo f7 sadece çizgileri açıp kapatıraga bişi sorcam F7 ile menü açılmıyor yasuo da
i think so yesstill working for brazil server?
d3dx9_43.dll yükle bendede acılmıodu düzeldiBen hilenin menüsünü acamadım yardımcı olabilirmisninz yapıyorum her şeyi olmuyor pcmın win 10 mu olması lazım benimki win 7 de
KULLANABİLDİNMİ OLUMŞŞSUN BEN KULLNAMIYORUM MENİ ACAMIYORUM
Teşekkjüler knk inşallah olur eğer olursa sana geri donuş yaparım AGA BU SİTEYİ SEVİYORUM OĞLUMMM HER DERDE DERMAN VAR bide sadece yuklıcemmi napıcam agad3dx9_43.dll yükle bendede acılmıodu düzeldi
yükle sistem ve system32 dosyasına attım ben garantiye almak içinTeşekkjüler knk inşallah olur eğer olursa sana geri donuş yaparım AGA BU SİTEYİ SEVİYORUM OĞLUMMM HER DERDE DERMAN VAR bide sadece yuklıcemmi napıcam aga
knk indirdimde napıcam ben bu dlll ne icin kullanım aga biliyımusund3dx9_43.dll yükle bendede acılmıodu düzeldi
teşekkürler aga ben hala olmuyoduda saol bide boyle denim tşkyükle sistem ve system32 dosyasına attım ben garantiye almak için