Onaylı Üye
Someone knows why when I try to load WindSharp it tells me that XFproject doesn't respond, I already deactivate the antivirus and firewall, but the same thing keeps happening
her türlü ban yiyorsun hocam kaçışı yokBan yeme riski ne kadar ?
nasıl yani report ederlerse mi ban yiyoz yoksa oyunun kendisi mi atıyorher türlü ban yiyorsun hocam kaçışı yok
Oyunun kendisi atıyor hocamnasıl yani report ederlerse mi ban yiyoz yoksa oyunun kendisi mi atıyor
belli bir süre var mı örneğin ne kadar süre sonra banlanıyoruz ve bu paralı scriplter de aynı şekil de miOyunun kendisi atıyor hocam
ne zaman ban atacağını bilemeyiz hocam.belli bir süre var mı örneğin ne kadar süre sonra banlanıyoruz ve bu paralı scriplter de aynı şekil de mi
Peki sen hiç ban yedin mi ,örneğin kulanmaya başladığın zaman ne kadar süre sonra ban yedinne zaman ban atacağını bilemeyiz hocam.
Ben yedim ama çalıştıramadığım halde yedimPeki sen hiç ban yedin mi ,örneğin kulanmaya başladığın zaman ne kadar süre sonra ban yedin
3 gündür kulanıyorum hala yemedimBen yedim ama çalıştıramadığım halde yedim1 gün sonra ban attı riot
Şans işte tam benim sıra detected oldu herhalde3 gündür kulanıyorum hala yemedimnasıl yedin dostum
skin falan açtın mı ne yaptınŞans işte tam benim sıra detected oldu herhalde![]()
Yok aga bir şey açmadım direkt bu hileyi denedim işte açamadım da ertesi gün ban attıskin falan açtın mı ne yaptın
ne zaman ban yedin peki ve nasıl açamadınYok aga bir şey açmadım direkt bu hileyi denedim işte açamadım da ertesi gün ban attı![]()