Üye
Testing now, hope it works fine 
kalkmadı mı olazysharp tada kullandım bunda hala kullanıyorum
aga calısıomu buziggs back to work?
Onaylı üye kısıtlaması kaldırılmıştır. tüm üyelerimiz kullanabilir.evet onaylı üye olmak gerekiyor maalesef
Post automatically merged:
drop olmuyorsa çok iyi %100 ban yememe garantisi falan
1 aydır kullanıyorum herhangi bir ban yemedim. Oradaki %100 ban muhabbeti eninde sonunda yiyeceksiniz anlamında büyük ihtimalle.arkadaşlar merhaba aylar önce lazy kullanıyordum ve bırakmıştım galiba onun yerini böyle bir scrpt almış ban konusunda %100 yiyor muyuz yoksa lazy sharp gibi 10 15 gün gidiyor mu bir hesap ?
Anladım özelden konuşabilir miyiz yada discord varsa ordan ekleyebilirim adını atabilir misin birkaç birşey soracağım bu script hakkında1 aydır kullanıyorum herhangi bir ban yemedim. Oradaki %100 ban muhabbeti eninde sonunda yiyeceksiniz anlamında büyük ihtimalle.
belli etmedikten sonra neden ban yiyesin ki?Anladım özelden konuşabilir miyiz yada discord varsa ordan ekleyebilirim adını atabilir misin birkaç birşey soracağım bu script hakkında
her yamada scripti güncelememiz mi gerek (kusura bakmayın yeniyim)Onlar da aynı. Kaldı ki önceki LazySharp buna örnekti zaten. Ban kaçınılmaz. Güncellenmesi de bunu önlemez. Konuda da ban durumu belirtili. Kesin olarak yasaklanıyorsunuz.
şans desen bizde yokkiBelli değil. 1 hafta, 1 ay veya 5-6 ay sonra da yasaklanabilir. Şansınıza bağlı.
Script kullanmakla zaten oyunda yasak olan bir şeyi yapıyorsunuz. İster belli edin, ister etmeyin yine de her türlü yasaklanırsınız. Diğer oyunların durumu gibi değil bu.belli etmedikten sonra neden ban yiyesin ki?
her yamada scripti güncelememiz mi gerek (kusura bakmayın yeniyim)
tamam teşekkür ettim iyi günlerScript kullanmakla zaten oyunda yasak olan bir şeyi yapıyorsunuz. İster belli edin, ister etmeyin yine de her türlü yasaklanırsınız. Diğer oyunların durumu gibi değil bu.