Onaylı Üye
hp ful ıken musıbet basııyor nasııl kaapattcaz
Arkadaşlar bir tek bende mi çalışmıyor hile ?
Etkilemezscripti yan hesapta kullansam sadece ve pc de yüklü olsa ana hesabı etkiler mi?
arkadaşlar cmd dosyasında download complated de kalıyor waiting for league of legends.exe den sonra yardım edebilecek var mı scripti yüklemiyor bütün antivirüslerim vs kapalı
Host yemişsin rshost indirip temizle sorun çözülür.Siteye pcden giremiyorum telden sıkıntısız giriyor bunun sebebi nedir sc indiremiyorum şaka gibi![]()
He bulunduğum konumla ilgisi yok o zaman hocam ip yurtdışı olduğundan sanmıştım .. teşekkürlerHost yemişsin rshost indirip temizle sorun çözülür.
aynısı bende de oluyor rezarkadaşlar cmd dosyasında download complated de kalıyor waiting for league of legends.exe den sonra yardım edebilecek var mı scripti yüklemiyor bütün antivirüslerim vs kapalı
Waiting for League of Legends.exe
Game found !
----> WindSharp.dll 508,66 kb/s - 1,48 MB's / 1,48 MB's, 100% Download completed!
böyle kalıyor lütfen yardımcı olun
arkadaşlar cmd dosyasında download complated de kalıyor waiting for league of legends.exe den sonra yardım edebilecek var mı scripti yüklemiyor bütün antivirüslerim vs kapalı
Game found !
----> WindSharp.dll 508,66 kb/s - 1,48 MB's / 1,48 MB's, 100% Download completed!
hp ful ıken musıbet basııyor nasııl kaapattcaz
Nasıl çalışıyor hocam durduk yere gitti bizlerde sizin sistem nedir window 7 mi ?Bende aktif bir şekilde çalışıyor
Benimde aynı şekildeBende de birebir aynı şey oluyor
aynı sorun hocam çözersen söyler misin bende de böyle yazıyor aynen akşamüstü çalışıyordu halbukiarkadaşlar cmd dosyasında download complated de kalıyor waiting for league of legends.exe den sonra yardım edebilecek var mı scripti yüklemiyor bütün antivirüslerim vs kapalı
Game found !
ne hatası veriyor.hile hata veriyor sorun yaşıyan varmı benim gibi
hocam akşamüstü çalışıyordu şuan oyuna giriyorum cmd de böyle yazıyorne hatası veriyor.
Win 10 proNasıl çalışıyor hocam durduk yere gitti bizlerde sizin sistem nedir window 7 mi ?
Post automatically merged:
Benimde aynı şekilde