Onaylı Üye
hala ban devam edıyor mu
Evet devam ediyor.hala ban devam edıyor mu
Maalesef evetkullandıktan sonra bilgisayardan silersek yinede ban yermiyiz
6-7 ay gıtmesı cok ıyı suan 3 gunu bulmuyor hesap senın bıldıgın 6-7 ay varsa yardım edermısın banaban %100 atıcak zaten ama 6-7 ay kullanabileceğim
calısyorda max 3 gunluk ban atıyor dırek sıkıntı ordaEline sağlık script çok iyi çalışıyor.
kanka şakamı yapıyosun ne belli etmesi botla oynuyorum çıkıyorum ertesi gün ban botlaramı belli ettim şimdi benparalı alsanız bile Script 3 üncü şahıs programa girdiği için eninde sonunda ban atcaktır emin olun ve ban yeme süresini uzatmak istiyosanız belli etmeyen çarlarda kullanmanızı önerrim
Botleinde den bassediyorum güzel kardeşim ben Adc herolarındankanka şakamı yapıyosun ne belli etmesi botla oynuyorum çıkıyorum ertesi gün ban botlaramı belli ettim şimdi ben
bende diyıorum kime belli ettim banlandım ya sen diyosun otamatik adc alınca kara listeyemi giriyoruz yaniBotleinde den bassediyorum güzel kardeşim ben Adc herolarından
knkam ben sana birşey demiyorum elinden geldiği sürece belli etmeyen herolarla oyna diyorum sadece ne kadar belli etmeyen heroylada oynasan yine eninde sonunda ban yiyecek buna yapcak birşey yokbende diyıorum kime belli ettim banlandım ya sen diyosun otamatik adc alınca kara listeyemi giriyoruz yani
Evet kardeşim bnmhile şuanda normal üyeler içinmi ?
belli et veya etme her türlü yiyorsun ne alaka abi. istersen eğitim moduna gir dene sonra çık gene yersin hileyi inject etmen yetiyor zaten boş yapmışsın bir tıkBotleinde den bassediyorum güzel kardeşim ben Adc herolarından