Onaylı Üye
maks kaç gün dayandınız
1 yıldır kullanıyorum free scriptleri ban wave gelince hesaba girmiyorum ve ban yemiyorum çok basit xd50 levellik hesabım ban yedi : D
sen ciddimisin kanka sen ilk defa kullanıyosun galiba scBütün scriptler ban atıyor sadece WindSharp değil.
ban atmayan sc var mı ?sen ciddimisin kanka sen ilk defa kullanıyosun galiba sc
çok pahalı kankaban atmayan sc var mı ?
maks kaç gün dayandınız
Ban süresi reportlanmanıza göre değişiyor.Free sc lerde 3 gün sonra ban atıyor rito
Do me a favor, inject the cheat, but don't use any function. Tell me how many days it takes for you to be banned.Ban süresi reportlanmanıza göre değişiyor.
mükemmel olmuş ban riski için ne yapmak llazım
bence artık bir yol aramıyor salmış durumda yapımcısı ay oldu hatta geçti 1.5 hafta koskoca scripti yazdı çizdi programladı 1.5 aydır ban atma sorununa çözüm bulamadı mı yani bütün sc ler ban atıyor bişey demiyoruz ama aylarca ban yemedik şimdi 24 saate düştü ban süresiBütün scriptler ban atıyor sadece WindSharp değil.
sabaha ban yersin kardeş main hesapta kullanmanihayet buldukelinize emeğinize saglık
her türlü ban yiyorsun istediğin kadar önlem al 48 saat içinde hesabın gidermükemmel olmuş ban riski için ne yapmak llazım
dostum buyun script ban atiyor derken 5 ay once kullandigim accountlar hepsi acik su an ? lasyle?Bütün scriptler ban atıyor sadece WindSharp değil.