Uzman Üye
lazy nerden buldun varsa site parasıyla bizde alalımdostum buyun script ban atiyor derken 5 ay once kullandigim accountlar hepsi acik su an ? lasyle?
lazy nerden buldun varsa site parasıyla bizde alalımdostum buyun script ban atiyor derken 5 ay once kullandigim accountlar hepsi acik su an ? lasyle?
Lazy da buraya aitti zaten windden önce o vardı member + kullanabiliyordu.lazy nerden buldun varsa site parasıyla bizde alalım
sc üye den çekilip onaylı üye veya seçkin üyeler için olsa ban olmazEline sağlık güzel olmuş ama hile 3 gün sonra ban atıyor
Hile şuan üyelere açık konudada belirtildigi gibiOnaylı üye olayı yeni mi gelmiş ya
O neymş ya
ene mantıklıısı bu onaylı uye ıken bu kadar hıle ban atmıyordur herkeze acık oldugu u ıvın gelen gecen vıdeo attı rıotta ban attı Çsc üye den çekilip onaylı üye veya seçkin üyeler için olsa ban olmaz
calısıyor ama max 3 gulnluk ban yıyorsunGüncel mi kankam çalışıyor mu yani
guzell ama ban atması kotu yetkılılerın bır seyler yapması lazım :SGayet güzele benziyor
fark etmıyor her turlu algılıyor hıleyı oto gıbı dusunElinize sağlık peki çok az kullansam ban yer miyim mesela latede son fightlarda
kanka her türlü ban yiyorsak niye kullanalım ki o zaman paylaşmasınlar hesap %100 gidiyorsafark etmıyor her turlu algılıyor hıleyı oto gıbı dusun
zaten hıle kulanıyorsan yuzde 100 ban var ha 3 gunluk ha 6 ay fark etmıyor sonunfa ban varkanka her türlü ban yiyorsak niye kullanalım ki o zaman paylaşmasınlar hesap %100 gidiyorsa
eskiden bi hile vardı 2 yıl kullandım bişi olmadı o zaman riotun acaba güvenliği mi yoktu yoksa iyi hile mi yapamıyorlar artıkzaten hıle kulanıyorsan yuzde 100 ban var ha 3 gunluk ha 6 ay fark etmıyor sonunfa ban var