Üye
bende hile menüsü gelmiyor ne yapmalıyım
https://ui.memoryhackers.org/game/league-of-legends load then use.What do I need to do to use it
Dc grubu yok. Eğer tekrar açılma gibi bir durumu olursa size bilgilendirme yaparız.merhabalar windsharp dc grubu devam ediyor mu link göremedim de ? teşekkürler
Eline Sağlık Sonunda Geldi Ama Tek Sorun Ne Zaman Ban atcak Onu Yazmamışınız
evet gördüm onda sordum yok ama 1 günde mi ban atcak 2 günde mi 1 hafta mı ondan sordum yoksa umrumda değil ban durumu
lets test it soevet gördüm onda sordum yok ama 1 günde mi ban atcak 2 günde mi 1 hafta mı ondan sordum yoksa umrumda değil ban durumu![]()
Bir hesap maksimum bir hafta dayanır gibime geliyor.evet gördüm onda sordum yok ama 1 günde mi ban atcak 2 günde mi 1 hafta mı ondan sordum yoksa umrumda değil ban durumu![]()
Riot dışı sunucusu derken? Benim bildiğim bir tek VALORANT ve varsa da mobil oyunları var.Lolün riot dışı sunucuları da mı var? adları, özellikleri ne?
Konu başlığında Only riot servers yazılmış ondan ikileme düştmRiot dışı sunucusu derken? Benim bildiğim bir tek VALORANT ve varsa da mobil oyunları var.
Orada kast edilmek istenen sanırım garenada çalışmıyor. Lol TR için kullanabilirsin.Konu başlığında Only riot servers yazılmış ondan ikileme düştm