Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
How much i need to pay to make this script undetected ?I want a reply from the one who made it

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
nasıl açılcak o config yardmcı olrmusunz f7 ye bastktan sonra videosu varmı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba biraz daha detaylı açıklar mısınız ?
Selamlar, oyuna script ile girdiğinde f7'e bas bazı adc karakterlerde scriptloader ile configi yüklemen gerekiyor mesela al ezreal'ı bas f7'e scriptloader butonunu goreceksin oradan hallet işini veya varus vesaire artık ne oynuyorsan.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Detected demişiz zaten daha ne açıklaması bekliyosun
Bir arkadaşta açıklamada yazıyor neyin kafası demiş.Çok öncedende detected yazıyordu ama aylarca ban yemediğin oluyordu. Ben önceki yorumlarda insanların bunları merak ettiğini gördüm sırf denemek için hesap açtım antrenman girdim çıktım 1 hafta beklettim. Merak edenlere de açıklama olsun diye yazdım. Yorumların %80 ni ne yapsak daha uzun sürede ban yerim ne yapsam anlaşılmam üzerine. Bunda aşağılayacak bir şey göremedim keşke böyle yazmadan insanların yorumlarını okusaydınız.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bir arkadaşta açıklamada yazıyor neyin kafası demiş.Çok öncedende detected yazıyordu ama aylarca ban yemediğin oluyordu. Ben önceki yorumlarda insanların bunları merak ettiğini gördüm sırf denemek için hesap açtım antrenman girdim çıktım 1 hafta beklettim. Merak edenlere de açıklama olsun diye yazdım. Yorumların %80 ni ne yapsak daha uzun sürede ban yerim ne yapsam anlaşılmam üzerine. Bunda aşağılayacak bir şey göremedim keşke böyle yazmadan insanların yorumlarını okusaydınız.
şuan 3 maça ban yersiniz bu durum sürekli değişiyor benim elimde olan bi durum değil riot ne isterse o

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
2 maç sonra ban atıyor zaten gerek yok kullanmaya eğlenmek için belki kullanılır tşkler

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3 cü maça giremeden hesap gg oluyor, herşeyi denedim olmuyor olmuyor..

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Can someone tell me if this is working on garena after the update on 11.5?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...