Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Var mı bir önerin nasıl başardın? :D
dostum benım hesplar hep 50+ lık hesaplardı inan 3 ayrı hesabımla da oynuyorum hala ayaktayım :D ve hıc bır ayar yapmıyorum rank da giriyorum sıralı da kapalı secim de aram da hepsinden oynuyorum sürekli tek bir oyun modunda değilim 2 rank atıyosam 1 aram 1 kapalı. sonra 1 rank 1 sıralı kafama göre ve sanırım cok fazla belli etmiyorum nasıl yaptıgımı bilmiyorum ama :D . yayınlandığından bu yana 1 kisi sc kapat falan demisti onun dısında kımseden bı ters sey duymadım. Bi ipucum yok verebilecek malesef.
Config olarak da MuhoValvenin config le devam ediyorum hala yetiyor bana.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
OjMkdOM.png
AlNqX9d.png

An unhandled execution has occurred in the application. If you click continue, the application will ignore this error and try to continue. If you click End, the application will end immediately. Value cannot be null, Parameter name: source.

I went to play today and is giving an error and the addons do not load, could someone help me?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
when i run the script i cant go back to the game and it becomes all black with a big mouse cursor what should i do ?

Üye
7 HİZMET YILI
Allah razı olsun

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
5 HİZMET YILI
when i run the script i cant go back to the game and it becomes all black with a big mouse cursor what should i do ?

Üye
5 HİZMET YILI
Can someone help me?
When I open the script the game screen is turning gray
It was functioning normally for 1 week

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...