Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sc'de bir sorun yaşıyorum. Çalışıyor ama space veya diğer tuşlara bastığım zaman hareket etmiyor. Sanırım sc'de hareket etmesi için bir şey kapalı. Komboya basınca hareket etmiyor olduğu yerde duruyor. Ama sc çalışıyor, ara yüze falan erişimim var. Bu konuda yardımcı olacak birileri var mı?

Adlbock Kapatın! Adblock Açık ise Loader Çalışmaz!
Evet, sorunu çözdüm. Şimdi ise sc çalışıyor ama space yani kombo tuşuna basınca eskiden hareket ediyor ve kombo yapıyordu. Ama şimdi olduğu yerde duruyor. Sc çalışıyor ama space basınca olduğu yerde duruyor. Sanırım sc'den bir şeyler kapalı ya da ben yanlışlıkla bir şeyi kapattım. Bu konuda bir bilginiz var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
sadece 5 seçenekli ufak bi menü geliyor bana başka bişey gözükmüyor ve ez oynadım geçen el hiç skil atmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Daha Windsharp Tekrar Çıkalı 2 Ay Olmadı

Lane Göre Değişir
Jungle Khazix Rengar Lee Mundo Master Viego Bunlarda İyi
Adc Ashe Ezreal Vayne Kaisa Bunlarda İyi
Support Blitzcrank Thresh Morgana Lux Nautilus Swain Bunlarda iyi
Mid Zed Yasuo Qiyana Fizz Ekko Bunlarda iyi
Solo Irelia Vayne Camille Darius Bunlarda İyi
Not Irelia Vayne Tavsiye Etmem Çok Sapıtıyor Ve Belli Ediyor
vayne denedim aslında vaynede çok iyi herşey tam. ama çoğu karakterde vaynedeki gibi oynamıyor. ayarlarımı yapamıyor anlamadım. sadece lane ittirmeyi açıyorum space e atıyorum. space basılı oynuyorum hem lane itiyor hem düşmana saldırıyor ama çoğunda aynı şeyler olmuyor anlamadım bi türlü.

sadece 5 seçenekli ufak bi menü geliyor bana başka bişey gözükmüyor ve ez oynadım geçen el hiç skil atmıyor
shift bastığında öbür menü açılıyor .

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Daha Windsharp Tekrar Çıkalı 2 Ay Olmadı

Lane Göre Değişir
Jungle Khazix Rengar Lee Mundo Master Viego Bunlarda İyi
Adc Ashe Ezreal Vayne Kaisa Bunlarda İyi
Support Blitzcrank Thresh Morgana Lux Nautilus Swain Bunlarda iyi
Mid Zed Yasuo Qiyana Fizz Ekko Bunlarda iyi
Solo Irelia Vayne Camille Darius Bunlarda İyi
Not Irelia Vayne Tavsiye Etmem Çok Sapıtıyor Ve Belli Ediyor
viego yokki scde

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vayne denedim aslında vaynede çok iyi herşey tam. ama çoğu karakterde vaynedeki gibi oynamıyor. ayarlarımı yapamıyor anlamadım. sadece lane ittirmeyi açıyorum space e atıyorum. space basılı oynuyorum hem lane itiyor hem düşmana saldırıyor ama çoğunda aynı şeyler olmuyor anlamadım bi türlü.

shift bastığında öbür menü açılıyor .
Kankam Idk Oktw Gibi Ayarları Olmayan Çarların Zaten En İyi Oynayış Stilleri Öyle Bazı Çarlar Erken Oyunda İyidir Bazıları İse Geç Oyuna Kalınca İyidir Mesela Darius Geç Oyuna Doğru Kalınca Çok Güçlü Oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kankam Idk Oktw Gibi Ayarları Olmayan Çarların Zaten En İyi Oynayış Stilleri Öyle Bazı Çarlar Erken Oyunda İyidir Bazıları İse Geç Oyuna Kalınca İyidir Mesela Darius Geç Oyuna Doğru Kalınca Çok Güçlü Oluyor
doğru diyosun evet. deniyoz işte farklı farklı :)
baktım oraya da bi ince ama ezreal mesela vayne gibi değil ama ikiside aynı tier garip yani :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
abi hilede doge yapmıyor bütün yetenekleri yiyor sebebi nedir ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile tr serverinde entegre oluyor. westte olmuyor. sebebini bilen var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
10 numara script uzun zamandır oynuyorum umarım hep güncel kalır ve oynarız ilginç olanı ise 3 haftadır neredeyse ban felan yemiyorum şuana kadar 2-3 kişi fark etti reportladılar ama çoğu insan inandı ve win rate yüksek olunca tabi :)

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
10 numara script uzun zamandır oynuyorum umarım hep güncel kalır ve oynarız ilginç olanı ise 3 haftadır neredeyse ban felan yemiyorum şuana kadar 2-3 kişi fark etti reportladılar ama çoğu insan inandı ve win rate yüksek olunca tabi :)
Scriptten ban yersem, başka bir hesaptan girebiliyor muyuz yoksa hwid mi yiyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık bir şey sorucam Türkçe dile çevirmeniz için template bunu nasıl yapacağız ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...