Ana sayfadayken sağ üstte ayarlar var oradan oyun sekemsşnden DX9 modunu etkinleştir var onu tiklebu fps drop girmesine bi çözüm yokmu ve bu directx modda nasıl çalıştırcam
ben euw de oynuyorum gayet düzgün çalışıyorNeden eu west de çalışmıyor acaba bilgisi olan var mı ?
oyunu çerçevesiz moda al öyle denebeyler artık oyuna girince aniden oyun küçüllüyor arkada açık olan herşey tam ekrandan pencereye geçiyor bu nedenle hileyi kullanamıyorum tek ben mi yaşıyorum bu sorunu
DX9 modunu aktif etNeden eu west de çalışmıyor acaba bilgisi olan var mı ?
hocam tam anlayamadım tam olarak acarmısınız nerdeki anasayfadaAna sayfadayken sağ üstte ayarlar var oradan oyun sekemsşnden DX9 modunu etkinleştir var onu tikle
I have same, idk why it happen, did u use any Razor macro software like Rszer Central?Lux using R randomly, idk why is that hapenning, but I was playing one for all mode if that helps
Nop, I don't have any of these. I think because there's multiple lux, there's some problem detecting or something like that, did u played one for all too?I have same, idk why it happen, did u use any Razor macro software like Rszer Central?
Go to lux -> Killsteal -> Uncheck use RI have same, idk why it happen, did u use any Razor macro software like Rszer Central?
dx9 yapbeyler artık oyuna girince aniden oyun küçüllüyor arkada açık olan herşey tam ekrandan pencereye geçiyor bu nedenle hileyi kullanamıyorum tek ben mi yaşıyorum bu sorunu
Nasipte varsaçarşamba günü gelen update de ban dalgası geliyor değil mi ?